Dell Gaming G16 7630 G167630005u alınır mı?

ylmz07

Hectopat
Selamünaleyküm. 41.599'a Dell G16 alınır mı? Başka modele mi bakmalıyım. Dell, Türkiye'de servis konusunda nasıldır acaba? Özelliklere göre fiyatı iyi geldi bana. Bilinen bir sorunu yoksa ve servis konusunda iyiyse almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm. 41.599'a Dell G16 alınır mı? Başka modele mi bakmalıyım. Dell, Türkiye'de servis konusunda nasıldır acaba? Özelliklere göre fiyatı iyi geldi bana. Bilinen bir sorunu yoksa ve servis konusunda iyiyse almayı düşünüyorum.

Bahsettiğiniz cihazın ekran kalitesi QHD olduğu için o modeli tercih etmek daha mantıklı. Emsal ürünlerin depolaması daha büyük olsa bile ekran kalitesi daha düşük.
Depolama fazla olsun deyip diğer modellere yöneldiğiniz zaman ekrandan fedakarlık etmiş olursunuz. Ekran sonradan değiştirilemez ama depolama sonradan yükseltilebilir. Bu nedenle attığınız cihazı satın almak mantıklı. Fiyatı birazcık yüksek. Buradan bakabilirsiniz:

Garanti ve servis süreci Dell'in çok iyidir.
Tek kötü yanı, garantisi bittikten sonra parasını dahi verseniz cihaza işlem yapmıyorlar. Garanti kapsamı sürecinde her zaman satış sonrası destekleri iyi.

Bahsettiğiniz cihazın ekran kalitesi QHD olduğu için o modeli tercih etmek daha mantıklı. Emsal ürünlerin depolaması daha büyük olsa bile ekran kalitesi daha düşük.
Depolama fazla olsun deyip diğer modellere yöneldiğiniz zaman ekrandan fedakarlık etmiş olursunuz. Ekran sonradan değiştirilemez ama depolama sonradan yükseltilebilir. Bu nedenle attığınız cihazı satın almak mantıklı. Fiyatı birazcık yüksek. Buradan bakabilirsiniz:

Tek kötü yanı, garantisi bittikten sonra parasını dahi verseniz cihaza işlem yapmıyorlar. Garanti kapsamı sürecinde her zaman satış sonrası destekleri iyi.

Sizce bu mu Dell mi ?

Dediğim gibi bu ürünün depolaması fazla.
İşlemci hemen hemen aynı performansı veriyor. Çok bir değişiklik yok.
Ben Dell'i ekranından dolayı tercih ederdim.
İçiniz rahat olsun. Dell diğer firmalara nazaran aslında daha iyi bir üretici. Ülkemizde değeri ve kıymeti bilinmiyor. Yıllarca Dell kullandım. Sonra bütçe kısıtlığı nedeniyle Lenovo'ya geçiş sağladım. Dell kadar sağlam bir bilgisayar görmedim.

Dediğim gibi bu ürünün depolaması fazla.
İşlemci hemen hemen aynı performansı veriyor. Çok bir değişiklik yok.
Ben Dell'i ekranından dolayı tercih ederdim.
İçiniz rahat olsun. Dell diğer firmalara nazaran aslında daha iyi bir üretici. Ülkemizde değeri ve kıymeti bilinmiyor. Yıllarca Dell kullandım. Sonra bütçe kısıtlığı nedeniyle Lenovo'ya geçiş sağladım. Dell kadar sağlam bir bilgisayar görmedim.
Tamamdır hocam teşekkür ederim Dell i tercih edeceğim bende o zaman. Tek eksi thunderbolt 4 olması i7 13650hx koyupta galiba.

5 yıla kadar işlem yapmaları zorunlu değilmiydi?Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir yasa vardı ülkemizde.

Hocam bende i9, RTX 4070 modelini düşünüyorum oyun, video fotoğraf edit ve FL Studio ağırlıklı kullanacağım o yüzden ekranı işlemcisi ve fiyatı bana cazip geldi aynı özellikleri taşıyan diğer cihazlara karşı fiyatı uygun bence yabancı kaynaklarda ürünü tavsiye eden çok fazla var bakalım nasıl olacak tek korkum IPS glow.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı