Dell Inspirion 7537 7000 Series Açılışta 8 Bip Sorunu

Ufuk Bektasoglu

Kilopat
Daha fazla  
Konu basligindaki bir laptoum var ve bugun bir sebepten dolayi sert bir sekilde laptopun klavyesine vurdum. Ekran siyah oldu aniden ve Skype uzerinden arkadasimla konusuyorduk ve o an o beni, ben onu duyuyordum. Laptopun sarjini cektim ve kapandi. Su anda 8 bip sesi veriyor kisa bir sekilde. Ekran karti veya LCD sorunu gibi bir seymis galiba ama monitor tepki veriyor. Acarken D'ye bastim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 bip intelin sitesinde "CPU Thermal Trip Warning" olarak geçiyor çözüm kısmında ise CPU soğutucusunun sabit takıldığına emin olun yazıyor ve termal macunun düzgün sürüldüğünden emin olun diyor. Umarım bişeyler çıkarırsın yardımcı olmuşumdur

Termal macunluk bir sorun yok ama actim baktim onceden fanindada bir sorun yok cpu'nun .

Ekran, kablo, grafik kartından birinden sorun vardır. Darbe sebepli olduğuna göre ekran kartı pek olası değil.
Ekran kablolarını çıkarıp tekrar geri takmayı dene. Öncesinde fişi ve adaptörü çekip 20 sn güç düğmesine basılı tuturak kalan elektriği deşarj etmeyi unutma.

Düzelmezs; aynı konuya cevap verildi:Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: dell 8 | Technopat Sosyal

Tesekkurler ama kablolar hangisi bir fikrim yok Gpu'yu bulamadim bile laptopun kapagini acinca

Panelden anakarta gelen kablolardan bir kısmı wifi kartına, ucu uzun olan da anakarta bağlıdır, o ekranın kablosu. Hala birşey ifade etmiyorsa servis/tamirci.
Bilmiyorum ekranda bir sorun yok monitor calisiyor Gpu'nun kablolari falanda takili anlayamadim su an zaten cok iyi bir pc'de degil tamir parasi vermek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…