Dell Inspiron 15R N5110 laptopa Windows 10 yüklenir mi?

637956

Decapat
Bu model laptopa sahibim. Laptopun kendi sitesinde Windows 10 desteklemez yazıyor. Windows 10 yüklesem bir sorun çıkar mı? Özellikleri i5 2. nesil GT525m ekran kartı 8 GB ram .

Yazmasının sebebi sürücü eksiği. Sıkıntı yaşatabilir sana : Unterstützte Betriebssysteme | Dell Österreich

Ekran görüntüsü 2023-12-30 185828.png

Aynısı var. 2016 LTSB kurdum. Windows 10'un Enterprise sürümlerinden. Öyle uyarı yazsa da driver sorunu yaşamadım.

Böyle yazmasının bir anlamı yok, kullanılabiliyor 2016 LTSB. Windows 10 o da. Oyun da oynanıyor. Hatta bende 4 GB RAM var.

Aynısı var. 2016 LTSB kurdum. Windows 10'un Enterprise sürümlerinden. Öyle uyarı yazsa da driver sorunu yaşamadım.

Böyle yazmasının bir anlamı yok, kullanılabiliyor 2016 LTSB. Windows 10 o da.

Bende de şu anda Windows 10'un ilk sürümlerinden var bende driver sorunu yaşamadım 2H1 sürümünü temiz bir şekilde kursam sorun yaşar mıyım?

Böyle yazmasının bir anlamı yok, kullanılabiliyor 2016 LTSB. Windows 10 o da. Oyun da oynanıyor. Hatta bende 4 GB RAM var.

Hangi sürücüleri yükleyeceğim hocam?

Bende de şu anda Windows 10'un ilk sürümlerinden var bende driver sorunu yaşamadım 2H1 sürümünü temiz bir şekilde kursam sorun yaşar mıyım?

Son sürümleri bu laptop ile deneyen görmedim. Ben de denemedim. Deneyip en kötü ihtimalle geri dönebilirsiniz.

Hangi sürücüleri yükleyeceğim hocam?

Wi-Fi ile kendi algılıyor zaten genel olarak.

Son sürümleri bu laptop ile deneyen görmedim. Ben de denemedim. Deneyip en kötü ihtimalle geri dönebilirsiniz.

Hangi sürücüleri yükleyeceğim Windows kaç olanı?

@Teru

Sadece fotoğraftan kasıt değil, Windows 10 için belli sürüm üstünde sürücü desteği eksikleri olduklarını göstermek için attım, zaten sonradan da güncelleme yaptım.

Aygıt yöneticisinde eksik olan sürücüler varsa yüklersin, aksi takdirde sürücü için Windows her şeyi halletmiş demek oluyor.

Şahsen 2016 LTSB öneririm ama Valorant tarzı oyunlarda sıkıntı çıkarıyor haberiniz olsun. Daha yeni sürümleri deneyen görmediğim için öneremiyorum. 2019 LTSC ya da 2021 LTSC de denenebilir. Sürücüleri kendi algılayıp kurmuştu zaten.

Sadece fotoğraftan kasıt değil, Windows 10 için belli sürüm üstünde sürücü desteği eksikleri olduklarını göstermek için attım, zaten sonradan da güncelleme yaptım.

Evet, ben de güncellemenizden önce yazmıştım.

Şahsen 2016 LTSB öneririm ama Valorant tarzı oyunlarda sıkıntı çıkarıyor haberiniz olsun. Daha yeni sürümleri deneyen görmediğim için öneremiyorum. 2019 LTSC'ya da 2021 LTSC de denenebilir. Sürücüleri kendi algılayıp kurmuştu zaten.

Evet, ben de güncellemenizden önce yazmıştım.

Aynen Valorant oynayacağım onun için sürüm önerir misiniz?

@Teru

@Teru

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı