uger 23

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ;

Call of duty Ghosts serisi için 6 GB RAM gerekiyor ve de sistemimde sadece 4 GB RAM var. Acil yükseltmek istiyorum.

Fakat Dell marka inspiron 15 ve 3000 series model laptobumda cpu-z görüntüleri sonucu tek slot olduğunu farkettim. Net araştırmaları sonucu da bunun böyle olduğunu fark ettim laptobu açtık baktık gerçekten tek slot var.

Sorum ise şu şimdi 4 GB 800 MHz DDR3L model RAM'i tamamen çıkartacam yerine 8 GB DDR3L 1600 MHz taksam olur mu, frekanslar uyum gösterir mi? (resimler ektedir)

Sonuç olarak GB sayısı 2 katına çıkınca frekans da orantılı mı artar ?

Şu sitedeki RAM'i sipariş etsek uyar mı mesela ? (tıklaa)

Son düzenleyen: Moderatör:
L olanlar 1.35V diğeri 1.5V. Aynı voltajda alman gerek.

aynen yabancı sitelerde de dediğiniz şeyler var ,düşük güç tüketimi için galiba L harfi da ingilizce Low (düşük) kelimesinden geliyo olabilir. 0.15 voltluk gerilim farkı biraz daha ısı daha düşük pil ömrü vss...

ama sanki halen daha içimde bi his çok fark da yok gibi de söylemiyo da değil yani

peki siz bundan tam olarak emin misiniz ??

*****Mesajlarıma ayrıca cevaplar yazdığınız için çok teşekkür ediyorum

bu arada ram değişimini başarıyla gerçekleştirdim zaten recep beyin ssd değişimi videosunu da youtubeden izledim ssd değişimi de yaptım pc ye deli modifiye oldu ,çok teşekkürler herkese
ayrıca DDR3L ile DDR3 arasında önemli farklar var araştırdım birebir aynısından alın bence herkese iyi günler sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…