Merhabalar ;
Call of duty Ghosts serisi için 6 GB RAM gerekiyor ve de sistemimde sadece 4 GB RAM var. Acil yükseltmek istiyorum.
Fakat Dell marka inspiron 15 ve 3000 series model laptobumda cpu-z görüntüleri sonucu tek slot olduğunu farkettim. Net araştırmaları sonucu da bunun böyle olduğunu fark ettim laptobu açtık baktık gerçekten tek slot var.
Sorum ise şu şimdi 4 GB 800 MHz DDR3L model RAM'i tamamen çıkartacam yerine 8 GB DDR3L 1600 MHz taksam olur mu, frekanslar uyum gösterir mi? (resimler ektedir)
Sonuç olarak GB sayısı 2 katına çıkınca frekans da orantılı mı artar ?
Şu sitedeki RAM'i sipariş etsek uyar mı mesela ? (tıklaa)
Call of duty Ghosts serisi için 6 GB RAM gerekiyor ve de sistemimde sadece 4 GB RAM var. Acil yükseltmek istiyorum.
Fakat Dell marka inspiron 15 ve 3000 series model laptobumda cpu-z görüntüleri sonucu tek slot olduğunu farkettim. Net araştırmaları sonucu da bunun böyle olduğunu fark ettim laptobu açtık baktık gerçekten tek slot var.
Sorum ise şu şimdi 4 GB 800 MHz DDR3L model RAM'i tamamen çıkartacam yerine 8 GB DDR3L 1600 MHz taksam olur mu, frekanslar uyum gösterir mi? (resimler ektedir)
Sonuç olarak GB sayısı 2 katına çıkınca frekans da orantılı mı artar ?
Şu sitedeki RAM'i sipariş etsek uyar mı mesela ? (tıklaa)
Son düzenleyen: Moderatör:
aynen yabancı sitelerde de dediğiniz şeyler var ,düşük güç tüketimi için galiba L harfi da ingilizce Low (düşük) kelimesinden geliyo olabilir. 0.15 voltluk gerilim farkı biraz daha ısı daha düşük pil ömrü vss...