Çözüldü Dell Inspiron 3558 MacOS Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UmkuT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı | Muhasebe | Lojistik
Arkadaşlar iş için macOS kurmam lazım acilen. SSD'ye yükleyeceğim. Neler yapmam lazım?

Bilgisayarım Dell Inspiron 3558.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi (donanım) buradan bize iletmeniz gerekmekte. Ben şahsen aida64 donanım sayfaları raporu alıp buraya dosya eki olarak vb. vermenizi öneririm.
Ayrıca:
macOS Mojave 10.14 İmajı
Bilgisayarımda hiç bir işletim sistemi kurulu değil ama high sierra kurmuştum daha önce onda etherneti görmüştü galiba.

İşlemci: İntel İ5 5200U 2.20 GHz
Ekran Kartı: İntel HD Graphics 5500
Dahili Ekran Kartı: Nvdia 920M
SSD: ADATA 120 GB
Ethernet: Bunu bulamadım.
Wi-Fi: Intel Dual Band Wireless-AC 3160
Ses Kartı: RealTek ALC3234

Uyumsuz olanların driverlarını nasıl bulabilirim? Driver solution pack tarzında bir program var mıdır hackintoshlar için?

@UmkuT
Harici grafik olan Nvidia çalışmaz ama tümleşik Intel HD çalışır.
Ethernet büyük ihtimalle uygun kext ile çalışacaktır (dpcimanager isimli uygulama ile mac üzerinden görüntüleme şansınız var).
Wifi olarak intel olduğu için çalışmaz ama asus usb nano n10 gibi bir harici çözüm kullanabilirsiniz (usb wifi adaptör).
İlk iletimde verdiğim linkten Technopat imaj vs. ulaşabilirsin.

@UmkuT
Harici grafik olan Nvidia çalışmaz ama tümleşik Intel HD çalışır.
Ethernet büyük ihtimalle uygun kext ile çalışacaktır (dpcimanager isimli uygulama ile mac üzerinden görüntüleme şansınız var).
Wifi olarak intel olduğu için çalışmaz ama asus usb nano n10 gibi bir harici çözüm kullanabilirsiniz (usb wifi adaptör).
İlk iletimde verdiğim linkten Technopat imaj vs. ulaşabilirsin.

Teşekkür ederim yardımların için. DARK'ın bir tane Wi-Fi adaptörü var onu deneyeceğim. Peki ben Windows'dan sanal kursam (Vmware gibi) Wi-Fi sorunum yine olur mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı