Dell inspiron 5110 ml2 Kurma Sorunu

• Konuyu başlatan Purok
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.636
P

Purok

Ziyaretçi
Klavyemde sorun var o yüzden kurallara uyamıyorum kopyala yapıştır ile yazıyorum. Merhabalar, ben ml2 yi bilgisayarıma an itibarı ile kurmuş bulunuyorum fakat açılımıyor. Bu ekranda kalıyor.donmuyor ama sadece bekliyorum. Yardım edebilecek var mı ?

Özellikleri :
Model ve Tür:Inspiron 5110 B63F45 - Laptop
İşlemci Türü:Intel Core i5- Quad-Core 2630QM
İşlemci Hızı:2.00GHz - 2.93 GHz Turbo Boost İle

Tampon Bellek:6MB L3 Önbellek
ChipSet Özellikleri:Intel HM65 Express
Bellek - Ram:4 GB dahili bellek PC3-8500 1066 MHZ DDR3 RAM - Max 8GB desteği
Grafik, Ekran Kartı:1GB NVIDIA GeForce GT 525M

szkc8.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz linkteki dosyaları bulmam gerekiyor sanırım. dosyalar hariç yaptığı her şeyi yaptım o şekilde başka yolu yok mudur acaba .

Sen diyorsun ki mesela mutfaktasın malzemeler hariç yemeği yaptım başka yolu var mı? O yemek olur mu? Olmaz, linkte indir dediklerini indirip kurman lazım başka yolu yok... Bu işi hafife almanızın cezası kuramamaktır... Windows 8 yada 7 kurar mutlu mesut yaşarsınız... Çünkü Hackintosh işi hafife alınacak kadar basit bişey değil. 20 defa uğraşıp kuramayanlar varken elini kolunu sallayarak kimse kuramaz... Size tavsiyem yönergeleri uygulamaktan uzak durduğunuz sürece windowsa daha yakınsınız... Windows'tan vazgeçmeyin :)

:) Teşekkür ediyorum ben, oradaki linkler ölmüş o yüzden sormuştum. Benden bu kadar. Win 8'e merhabalar. Sizlere kolay gelsin.

:) Teşekkür ediyorum ben, oradaki linkler ölmüş o yüzden sormuştum. Benden bu kadar. Win 8'e merhabalar. Sizlere kolay gelsin.

İşte Mac kurmak böyle olmaz, bu işe gönül vereceksin, sabırlı olacaksın. :D Örneğin ben AMD için ne kadar uğraşsamda olmadı @talatimac abi bilir. Ama evdeki eski bilgisayara uğraşmadan başarılı bir şekilde kurdum.

İşte Mac kurmak böyle olmaz, bu işe gönül vereceksin, sabırlı olacaksın. :D Örneğin ben AMD için ne kadar uğraşsamda olmadı @talatimac abi bilir. Ama evdeki eski bilgisayara uğraşmadan başarılı bir şekilde kurdum.

Yok tekrar geldim uyuyamadım gece mac kuramadığım için :) Sorunun çözümünü buldum sanırım daha deneyemedim en kısa sürede deneyip sizinle paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı