Technopat nasıl bir forumdur?

Hangi Forum sitesini tercih edersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    69
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık çok fazla şeriatçı üye oluyor. Eskiden böyle değildi açıkçası. En azından duayla sorun çözmüyorlar da gerçekten faydalı üyeler de var.
(Bu arada yanlış anlama ben başka kişilere de hitap ettim)
Hocam siz adamın şeriatçı olduğunu nasıl anlıyonuz? Mesela ben de öyleyim, anladın mı? Hayır, anlayamazsın ben söylemediğim sürece. Bu arada şeriat deyince bazı süper zekalar şey anlıyor: tüm kadınlar çarsaf takacak, Müslüman olmayanlar dışlancak falan. İran'daki şeriatı şeriat sananlara girecem ama girersem moderatör de bana girer oyüzden bilmediğiniz şeylerle alakalı yorum yapmayın. Ama laiklikten de memnunum şu anda o dinsizlik diyen süper zekalara da gireyim. Ama seçim yapsam şeriat derim.

Şimdi burda şahsi isim vermek istemiyorum, sen ve yorumuma disslike atan arkadaş o forumda biliyorum, ne zaman sağcı bir görüş (Filistin konusunda bile) disslike yağmuruna tutuluyorum, az hükümet iyi yaptığı birşeyi konuştuk diye hemen disslikelar kötü yorumlar geliyor, forumda büyük bir ayrımcılık var, forumun sahibi yüzünden komplekse girmiş o forum.
Bahsettiğin kişiler okadar hükümetten nefret ediyor ki ozaman, suikastçi aransa ilk gönüllü olacak olanlardan. Filistin'e gelirsek ise oradaki olaylardan +18 görüntüler at belki akılları başlarına gelir. Gelmezlerse ise artık onları insan yerine sayma.

Ama bu tarz kişiler bence çok sayılıdır.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı