Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Kasım 2013 #21 Clover Configurator ile Config dosyasını açıp gerekli seçenekleri işaretledikten sonra dosyayı kaydetmeniz yeterli.
Clover Configurator ile Config dosyasını açıp gerekli seçenekleri işaretledikten sonra dosyayı kaydetmeniz yeterli.
7373 Kilopat Katılım 10 Ekim 2013 Mesajlar 27 7 Kasım 2013 #22 Recep Baltaş dedi: Clover Configurator ile Config dosyasını açıp gerekli seçenekleri işaretledikten sonra dosyayı kaydetmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Config metninde gerekli değişiklikleri yapıyorum fakat işaretleme yapacağım kısımları nerden yapacağımı göremedim.
Recep Baltaş dedi: Clover Configurator ile Config dosyasını açıp gerekli seçenekleri işaretledikten sonra dosyayı kaydetmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Config metninde gerekli değişiklikleri yapıyorum fakat işaretleme yapacağım kısımları nerden yapacağımı göremedim.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 8 Kasım 2013 #23 Clover Configurator indirip kurun. Rehberde anlatıldı: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu | Technopat