DELL İnspiron 5521 AMD Ekran Kartını Kullanma

Natsu07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba , DELL İnspiron 5521 bir laptop'ım var ancak oyunlarda 1. olan AMD Radeon HD 8730 yerine 2. ekran kartı olan Intel HD Graphics 4000'i kullanıyor ve ben oyunlarda pek fazla performans alamıyorum lütfen yardım ediniz .

Oyunlara sağ tıkla grafik işlemciyle çalıştır, oradan yüksek performanslı olanı seç. Varsayılanı da değiştirebilirsin oradan.
Not: Nvidia'ya göre söyledim ama amd de çok farklı değildir.

Siz merak etmeyin. Oyun sistemi zorladığı zaman sistem o ekran kartını devreye sokacaktır.

Oyunları şarj olurken oynuyorsunuz değil mi? Intel HD Graphics 4000'in olmasının nedeni güç tasarrufudur.

Eğer yine de tatmin olamıyorum derseniz oyunun kısayoluna sağ fare yapıp "Grafik işlemciyle çalıştır." deyin. Yine kasarsa ekran kartınız zayıftır. O oyun için yetmiyordur.

Diğer bir seçenek "Güç Seçenekleri"ni kontrol edin. Sağ alttaki pil sembolüne sağ fare yapıp seçeneklerde görebilirsiniz. "Yüksek Performans" veya "Dengeli" seçeneklerinden birini seçip deneyin.

İyi sosyaller.

Ozanturan kısayola sağ tıkladığımda "Grafik işlemciyle çalıştır" adlı bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
O halde manuel olarak yapacak bir şey yok. Güç seçeneklerini kontrol edin ve zorlayıcı bir oyun oynadığınız zaman şarjda oynayın. Sistem kendisi oyun sistemi zorladığı zaman harici ekran kartını devreye sokacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD kartlarda sağ tık olayı yok. Yanlış yönlendirmeyin.
Masaüstüne gelip sağ tık yapın. Değiştirilebilir grafikleri yapılandır deyin. Sonrada uygulama ekle deyin. Oyunun exe sini seçip yüksek performans olarak seçin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı