Dell Inspiron 7567 anlık takılma sorunu

Boba Fett

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarı yaklaşık bir ay önce sıfırladım. Her şey ondan sonra başladı. Anlık kasılmalar, donmalar başladı. Sayfaları aşağı indirirken, masaüstünde bir simgeyi tutup hızlı hızlı oynatırken falan bariz bir takılma oluyor. Yazı yazarken bile bazen bazı harfler geç geliyor. İşlemcim 7700HQ, Windows 10 kullanıyorum.

Sorun sizce ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun aynı modelde bende de oldu kardeşim. Bu sorundan sonra üstüne bir sorun daha eklendi bilgisayar açılmamaya başladı. Sanırım kronik bir sorun bu ben direk iade ettim. Bana bu konuda kimse yardım etmemişti çözememiştim hemen senin yardımına yetiştim sende iade et :)

Aynı sorun aynı modelde bende de oldu kardeşim. Bu sorundan sonra üstüne bir sorun daha eklendi bilgisayar açılmamaya başladı. Sanırım kronik bir sorun bu ben direk iade ettim. Bana bu konuda kimse yardım etmemişti çözememiştim hemen senin yardımına yetiştim sende iade et :)
Kardeşim çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için ama ne yazık ki ürünü alalı 1.5 sene oldu artık iş işten geçti. Sorunun Windows 10'dan kaynaklandığını düşünüyorum eğer kronik sıkıntıysa ayvayı yedik.

Bilgisayara m&b warband yükledim normalde yağ gibi akan oyun bile arada kasıyor.
Adsız.png
z.png

Bunu yükleyip healt kısmından bir resim paylaşın.
https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_570_trial.exe

Bilgisayara m&b warband yükledim normalde yağ gibi akan oyun bile arada kasıyor.
Adsız.png
z.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı