Dell Inspiron 7567 düşük performans sorunu

Eskiler demişlerdirki hep Asus,MSI,Monster da oyun oynarsın gerisinde çay demlersin :)
Önerdiğiniz model var mı peki monster da. A5 Abra v9.2.2 var ondada hdd yok 200 tl e hdd ekliyorum bu seferde taksit için %5 alıyor

Ben hiç ama hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Saygılar..
Burada ayrıca belirtmiştim.Dell Inspiron 7567 oyun performansı ve sıcaklık değerleri
Full performans için ekstra bir ayar yapmadınız mı nvidia veya bilgisayar ayarlarında. Çünkü herkes sizin kadar fps alamıyor gpu düşük gereksinimli oyunlarda tam performansta çalışmıyor

Önerdiğiniz model var mı peki monster da. A5 Abra v9.2.2 var ondada hdd yok 200 tl e hdd ekliyorum bu seferde taksit için %5 alıyor

Full performans için ekstra bir ayar yapmadınız mı nvidia veya bilgisayar ayarlarında. Çünkü herkes sizin kadar fps alamıyor gpu düşük gereksinimli oyunlarda tam performansta çalışmıyor
Hayır hiç bir ekstra ayar yapmadım. Orijinal Windows, Güncel sürücü paketleri ve Mümkün olduğu kadar orijinal oyunlar. Güç seçeneklerinden yüksek performansa almak ve AC mod çalışmak :)

Hocam bilgisayarı aldınız mı? Aldıysanız ilk izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
Ben alalı 3 4 ay oldu çook mutluyum dediği gibi cs de biraz düşük erdi er kardelimiz gibi perfırmans alamadım gta dada çok iyi benchmark yapıyım dedim hrşe güzel very high ayakrda bi gras ve post fx high da dierkeri veryhigh yaptım işte tesiti 75 80 arası aldım hatta 107 leri gördüm fps olarak taki o ana kadar hummerlı yani aracla şehrin içinden giderken 45 50 leri gördüm normalde 75 65 alıyoşar videolarını izlediklerim gpu kullanımıda düşüyo bende ama der oyunlarda sıkıntısı yok bi cs ve gta da yaşadım. Rainbow da iyi. Witcherda iyi Pupg dede. İyi gtadaki sıkıntısını bi çözebilsem ama bilgisayarı. Hakkını vermek lazım müthiş 2017 nin cos ödülünü almış olmasıda güzel bişey sanıroö f/p ürünü anlamında cos pek anlamadım ama :) banada bi yardımcı olacak varsa sevinirim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı