Dell Inspiron 7567 Nasıldır?

Calibriks

Hectopat
Daha fazla  
Forumda Dell Inspiron 7567 4B70D128F161C (1050Ti versiyonu) kullanan varsa ürün hakkındaki görüşlerini, artılarını ve eksilerini paylaşabilirler mi? Gözünüze batan küçük ayrıntıları da söylerseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum. Çok uzun bir araştırma sonucu bunu aldım bütçem 4.500 TL cıvarıydı ve bana en mantıklısı bu cihaz geldi. 4200 TL ye almıştım ben ebrardan şuan ne kadar bilmiyorum. Orta sınıf bir oyuncu Laptobu olduğunu düşünüyorum benim beklentilerimi karşıladı performans olarak. Tek beğenmediğim yanı oyun oynarken fanların çok yüksek ses çıkarması hatta bazı oyunları kulaklıksız oynayamıyorum.

Ben kullanıyorum. Çok uzun bir araştırma sonucu bunu aldım bütçem 4.500 TL cıvarıydı ve bana en mantıklısı bu cihaz geldi. 4200 TL ye almıştım ben ebrardan şuan ne kadar bilmiyorum. Orta sınıf bir oyuncu Laptobu olduğunu düşünüyorum benim beklentilerimi karşıladı performans olarak. Tek beğenmediğim yanı oyun oynarken fanların çok yüksek ses çıkarması hatta bazı oyunları kulaklıksız oynayamıyorum.
Bazı forumlarda mouse kullanırken drop yeme gibi sorunlardan bahsedilmiş. Sizin başınıza bu tarz bir şey meydana geldi mi? Geldiyse nasıl çözdünüz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı