Cpt.MacTavish
Hectopat
Daha fazla
Geçen sene ilkbaharda satın aldığım cihazda o zamandan beri devam eden bir ısınma sorunu var. İlk başlarda bir teknik servis elemanıyla görüştüm testler falan uyguladık ve bir sorun olmadığını söylemişti. Ama cihaz öyle böyle ısınmıyor. Şöyle anlatayım, 15 dk GTA 5 oynarsam klavyenin üstü öyle ısınıyor ki elimi 5 saniyeden fazla tutamıyorum o bölgede ütü gibi oluyor. 1-2 saat oynadığımda ise fazla ısıdan dolayı oyun kasıyor ve cihaz zorlanıyor. Hep rahatsız oldum bu durumdan ama garantiye de yollamadım. Bugün şans eseri bir şeye rastladım:
Sorunun tam olarak ne olduğunu, ne zamandan beri olduğunu anlamadım. Garantiye yollamaya karar verdim ama süreci nasıl yürüteceğimi de tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bu da geçenlerde 40 dk fifa 18 oynadıktan sonra aldığım ısı değerleri (klavyede bile hissediyordum ısıyı):
@Cem Cengiz Yazıcı
@Alican4688
Sorunun tam olarak ne olduğunu, ne zamandan beri olduğunu anlamadım. Garantiye yollamaya karar verdim ama süreci nasıl yürüteceğimi de tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bu da geçenlerde 40 dk fifa 18 oynadıktan sonra aldığım ısı değerleri (klavyede bile hissediyordum ısıyı):
@Cem Cengiz Yazıcı
@Alican4688