Dell Inspiron 7577 Isınma sorunu

Aziz Aksel

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Ekran Görüntüsü (16).png

Tam konu açacakken bu konuyu gördüm. Dell İnspiron 7577 1050 Ti 16 GB RAM i7 7700HQ olan bilgisayarımda NFS Payback oynamaya başladığım zaman bu değerlere çıkması 10 dk sürüyor.. Ne yapmam gerek illa ki performansı mı düşürmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 302637Tam konu açacakken bu konuyu gördüm. Dell İnspiron 7577 1050 Ti 16 gb ram i7 7700HQ olan bilgisayarımda NFS payback oynamaya başladığım zaman bu değerlere çıkması 10 dk sürüyor ne yapmam gerek illaki performansı mı düşürmeliyim?
İşlemcin anormal durumda. Büyük ihtimal sorun vardır. Termal macun değiştirmeyi ve fan temizlemeyi düşünün ek olarak laptopun altına boşluk bırakacak şekilde bir nesne koyun fan çıkışı alttan da desteklenmiş olur öte yandan durum çözülmezse yada termal macun yenilemesini yapmayı bilmiyorsanız garanti ile irtibata geçin onlar halleder.

Daha alalı 2 ay oldu macun bu kadar kısa süre içerisinde etkisini kaybeder mi? Birde masadan birkaç santim yukarıda dururken böyle. Sanırım sorunlu bir ürün aldım o zaman garanti nasıl çözebilir ürünü değiştirmekten başka.

Daha alalı 2 ay oldu macun bu kadar kısa süre içerisinde etkisini kaybeder mi? Birde masadan birkaç santim yukarıda dururken böyle. Sanırım sorunlu bir ürün aldım o zaman garanti nasıl çözebilir ürünü değiştirmekten başka.
Bence garantiye gönderin ürün sorunlu gibi.

Fan hızını arttırabilir miyim ki?
Garantiye götürmekten başka çareniz yok sanırım ve bunun altını çizin mutlaka işlemcinin çok fazla ısındığını filan belirtin görsel resimler de olabilir bakarlar. Ek olarak fan hızını arttıramıyorsun kendi halinde dönüyor yani manuel ayar yok.

Servise gönderin bence de. Çok fazla sıcaklık değeri. Sıcaklık arttıktan sonra kapanma oluyor mu laptopta ya da oyunu nasıl etkiliyor?
İşin garip tarafı da bu normalde kapanma yada yavaşlama olması gerekirken olmuyor program yanlış ölçüyor mu acaba diye şüphelenip elimle baktığım zaman yakıyor resmen elimi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı