Dell Inspiron G5 PC normal mi?

Linkte monitör Fotoğrafı Var Ve Başlıkla Uyuşan Tek Bir Fotoğraf Göremedim Bence Alma Hem Zaten Sadece İşlemci Ve Ekran Kartı Fiyatı 300 Euro'yu Geçiyor Yani Tavsiye Etmem Başka Sitelerede Aynı Modeli Aratıp Bakarsan Anlarsın
 
Linkte monitör fotoğrafı var ve başlıkla uyuşan tek bir fotoğraf göremedim bence alma hem zaten sadece işlemci ve ekran kartı fiyatı 300 Euro'yu geçiyor yani tavsiye etmem başka sitelerede aynı modeli aratıp bakarsan anlarsın.

Özellik kısmında da aynı şekilde yazmışlar ve yorumlar 300 tane kafamı karıştırdı?
 
Bence alma çünkü bu modeli aratığımda herhangi bir sonuca ulaşamadım hem 300 Euro olması bir tık dolandırıcılık belirtisi gibi geldi ayrıca laptopla alakalı fotoğraf olmaması yorumlarında monitörle alakalı oluşu bir tık huylandırdı açıkcası beni yinede sen bilirsin.
 
Bence alma çünkü bu modeli aratığımda herhangi bir sonuca ulaşamadım hem 300 Euro olması bir tık dolandırıcılık belirtisi gibi geldi ayrıca laptopla alakalı fotoğraf olmaması yorumlarında monitörle alakalı oluşu bir tık huylandırdı açıkcası beni yine de sen bilirsin.

Zaten işlemcisi de laptop işlemcisi Dell'in sitesinde de laptop modeli olarak çıkıyor. Yorumlara baktığımda ikinci monitör olarak kullanmışlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı