Dell inspiron n5010 Ekran kartı değişir mi?

Barkside

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2014
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar 3-4. Yılı olucak netbook'um geçen yaz aşırı sıcaklar dolayısıyla fazla ısınmaya başlamıştı, ama bu sorunu kaliteli bir soğutucu alarak kapattım, bundan bir yıl geçti ve bilgisayarımda aşırı yavaşlama sorunu başladı.

Bilgisayarı oyun oynamak için oynuyorum. Ekran kartı modelim ATI Mobility Radeon HD 5xxx Series. 2GB Ram var, oynadığım oyunlar fazla gereksinim istemiyor, Rust ve League Of Legends gibi oyunları grafikleri düşüğe alarak gayet rahat oynuyorum ancak oyun dışında fazla yavaşladı bilgisayarım.

Windows aero gibi bir kaç özelliği kapatsam dahi oyun açıkken alta aldımmı herhangi bir uygulamayı açtığım anda başlıyor takılmaya. Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum, ekran kartını değiştirebilir miyim yada önerileriniz nedir ? Format son çare olsun istiyorum çünkü driver CD'mi kaybettim, yüklemek gerçekten eziyet haline geliyor.

İyi Ramazanlar :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki teşekkür ederim yardımlarınız için, termal macun nerde bulabilirim acaba ?

düzenleme: ayrıca bilgisayarım şu anda windows 7, yani formatla 8 mi kurmalıyım ? ayrıca windows 8 ile oyunların arasının pek iyi olmadığını duydum :)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı