Tunahan Çolak 53 Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 37 3 Ekim 2020 #1 Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim.
Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 3 Ekim 2020 #2 Bu sanırım; Challenge Page YouTube üzerinden nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.
Tunahan Çolak 53 Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 37 3 Ekim 2020 #4 356741 dedi: İşletim sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... windows 7
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 3 Ekim 2020 #5 Tunahan Çolak 53 dedi: Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dell'in resmi sitesinde sürücü desteği var ise oradan modelini yazıp güncelleyebilirsin.
Tunahan Çolak 53 dedi: Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dell'in resmi sitesinde sürücü desteği var ise oradan modelini yazıp güncelleyebilirsin.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 3 Ekim 2020 #6 Tunahan Çolak 53 dedi: Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bence kendin güncelleme güncelledikten sonra HDD görmeme siyah ekran BIOS ekranına atma gibi sorunlar oluyor diye duydum bir bilene güncelletin.
Tunahan Çolak 53 dedi: Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bence kendin güncelleme güncelledikten sonra HDD görmeme siyah ekran BIOS ekranına atma gibi sorunlar oluyor diye duydum bir bilene güncelletin.
Tunahan Çolak 53 Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 37 3 Ekim 2020 #7 fidelcastro dedi: Dell'in resmi sitesinde sürücü desteği var ise oradan modelini yazıp güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... açıklar mısın ?
fidelcastro dedi: Dell'in resmi sitesinde sürücü desteği var ise oradan modelini yazıp güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... açıklar mısın ?
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 3 Ekim 2020 #8 erenkrgloglu dedi: Bence kendin güncelleme güncelledikten sonra HDD görmeme siyah ekran BIOS ekranına atma gibi sorunlar oluyor diye duydum bir bilene güncelletin. Genişletmek için tıkla... Lenovo laptopun 2 defa BIOS'unu güncelledim. Herhangi bir sorun oluşmadı, aksine hataları azaltıp performans optimizasyonu yapılıyor. Tunahan Çolak 53 dedi: Açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Link atmıştım ilk mesajda.
erenkrgloglu dedi: Bence kendin güncelleme güncelledikten sonra HDD görmeme siyah ekran BIOS ekranına atma gibi sorunlar oluyor diye duydum bir bilene güncelletin. Genişletmek için tıkla... Lenovo laptopun 2 defa BIOS'unu güncelledim. Herhangi bir sorun oluşmadı, aksine hataları azaltıp performans optimizasyonu yapılıyor. Tunahan Çolak 53 dedi: Açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Link atmıştım ilk mesajda.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 3 Ekim 2020 #9 189454 dedi: Lenovo laptopun 2 defa BIOS'unu güncelledim. Herhangi bir sorun oluşmadı, aksine hataları azaltıp performans optimizasyonu yapılıyor. Link atmıştım ilk mesajda. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat yanlış sonuçlarda verebiliyor.
189454 dedi: Lenovo laptopun 2 defa BIOS'unu güncelledim. Herhangi bir sorun oluşmadı, aksine hataları azaltıp performans optimizasyonu yapılıyor. Link atmıştım ilk mesajda. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat yanlış sonuçlarda verebiliyor.
Tunahan Çolak 53 Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 37 3 Ekim 2020 #10 189454 dedi: Lenovo laptopun 2 defa BIOS'unu güncelledim. Herhangi bir sorun oluşmadı, aksine hataları azaltıp performans optimizasyonu yapılıyor. Link atmıştım ilk mesajda. Genişletmek için tıkla... bunu indirdikten sonra ne yapmam gerek ? açınca flash bellek felan diyor
189454 dedi: Lenovo laptopun 2 defa BIOS'unu güncelledim. Herhangi bir sorun oluşmadı, aksine hataları azaltıp performans optimizasyonu yapılıyor. Link atmıştım ilk mesajda. Genişletmek için tıkla... bunu indirdikten sonra ne yapmam gerek ? açınca flash bellek felan diyor