Tunahan Çolak 53
Centipat
Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim.

windows 7İşletim sisteminiz nedir?
Dell'in resmi sitesinde sürücü desteği var ise oradan modelini yazıp güncelleyebilirsin.Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim.![]()
Selam BIOS hakkınka hiç bilgim yok nereden nasıl indireceğimi nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim.![]()
açıklar mısın ?Dell'in resmi sitesinde sürücü desteği var ise oradan modelini yazıp güncelleyebilirsin.
Bence kendin güncelleme güncelledikten sonra HDD görmeme siyah ekran BIOS ekranına atma gibi sorunlar oluyor diye duydum bir bilene güncelletin.
Açıklar mısın?
Lenovo laptopun 2 defa BIOS'unu güncelledim. Herhangi bir sorun oluşmadı, aksine hataları azaltıp performans optimizasyonu yapılıyor.
Link atmıştım ilk mesajda.
bunu indirdikten sonra ne yapmam gerek ? açınca flash bellek felan diyorLenovo laptopun 2 defa BIOS'unu güncelledim. Herhangi bir sorun oluşmadı, aksine hataları azaltıp performans optimizasyonu yapılıyor.
Link atmıştım ilk mesajda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.