Dell Inspiron N5110 Windows 7 USB CD/DVD eksik sorunu

cddvdeksik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 8 gb toshiba flash belleğim var windows 7 usb tool programı ile sorunsuz yazdırıyorum. Laptopum Dell Inspiron n5110. Bios sürümü a11. Bilgisayarı yeniden başlatıp f12 basıyorum windows 7 kurulum ekranı geldiğinde USB CD/DVD eksik sorunu veriyor 3 gündür internette araştırmadığım çözüm kalmadı kafayı yemek üzereyim.

NOT: Önceden dvd ile windows 7 atıyordum anakart dvd giriş yeri kırıldı. Flash bellekle attığım zaman USB / CD DVD EKSİK Hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı mı alıyorsunuz?

KdZ6dZ.jpg

Resimdeki yere gelmeden o hatayı veriyor. USB Flash belleği F12 den başlatıyorum Windows 7 Kur Seçeneği geliyor. ''KUR'' Basıyorum bir kaç saniye sonra Gerekli Bir CD/DVD Sürücü Aygıtı Eksik hatasını veriyor.

Windows 8 / 8.1 Sorunsuz kuruluyor ama. Favorim Windows 7. W7 kurmak istiyorum Ne yabmalıyım Bu hatayı bir türlü geçemedim. Çözümü illaki vardır ne yapmalıyım technopat forum bilgilidir diye burada konu actım. Ne yapmalıyım?

Öncelikle bu üslupla kimse size yardım etmez. Kimsede size yardım etmek zorunda da değildir. Önce Türkçe konuşmayı, yazmayı öğren ondan sonra gel. Burada ki kimsenin bilgisini sorgulamak ne sizin ne de benim haddime değildir. Korsan Windows kullandığın belli zaten. Öncelikle burada korsana destek verilmez.

İyi sosyaller.

Önce bunu izle. Sorunun devamı halinde tekrar buraya yaz.

UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı