Dell inspron N5110 1WH3NR1 notebook geç açılma sorunu

Burak Çelik

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, yukarıda belirttiğim Notebook'um açılış kapanış süreleri test edeyim dedim sonuçlar ise aşağıda verdiğim gibidir.

Notebook tamamen kapalı iken açılış süresi: 22 sn.
Notebook kapanış süresi: 1 dk. 10 sn.
Notebook yeniden başlatma süresi: 2 dk. 20 sn.

Sorum ise bu değerler normal midir? Yoksa bir sorun mu vardır? Neden bu kadar geç sürede kapanıyor ve yeniden başlatılıyor. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Not: Sistemde SSD bulunmamaktadır 500 GB HDD bulunmaktadır. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro' dur.

Son düzenleyen: Moderatör:
22 saniye bence çok iyi. Benim dell inspiron n5110 açılması 40 saniye falan sürüyor. 320 GB HDD ve Windows 7 Home Basic var.

Kusura bakmayın ceza aldığımdan dolayı resim koyamadım işte Healt görüntüsü birde okuma hızını test ettim değerler çok düşük HDD'de bir problem olabilir mi?

healt.png
Okuma Hızı.png

@Silinen üye Windows 8.1 Pro'ya geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. Aşırı derece performans artışı oluyor Windows 7 iken 1.30 dakikada açılıyordu PC.

Sen yinede format at emin ol nasıl ben nasıl Windows 7 kullanıyordum diyeceksin. O konu hakkında hiç bir bilgim yok gerçekten.

Zaten 8 yıllık bilgisayara windows 8.1 kurmuştum. 50 saniyede açılan pc 30 saniyede açıldı. Ama ekran kartı driveri olmadığı için windows 7 ye geri döndüm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı