S Synapsexox Yoctopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Dell laptopum var BIOS güncellemesini yaptım. Kendi uygulaması yaptı başarılı oldu da dedi sonra reboot atarken the boot device not found yazıyor.
Dell laptopum var BIOS güncellemesini yaptım. Kendi uygulaması yaptı başarılı oldu da dedi sonra reboot atarken the boot device not found yazıyor.
B.A.B.N.İ.K Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri RogSTRİX G15 513İE R7 4800H RTX3050Tİ 16GB DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2024 #2 Synapsexox dedi: Dell laptopum var BIOS güncellemesini yaptım. Kendi uygulaması yaptı başarılı oldu da dedi sonra reboot atarken the boot device not found yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam belki bios ayarları değişmiştir. Legecy e Uefi e almıştır veya Uefi ise legecy e almıştır.Kontrol etmenizde fayda var. Artı 0 Eksi
Synapsexox dedi: Dell laptopum var BIOS güncellemesini yaptım. Kendi uygulaması yaptı başarılı oldu da dedi sonra reboot atarken the boot device not found yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam belki bios ayarları değişmiştir. Legecy e Uefi e almıştır veya Uefi ise legecy e almıştır.Kontrol etmenizde fayda var.
KS KS S Synapsexox Yoctopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 B.A.B.N.İ.K dedi: Hocam belki bios ayarları değişmiştir. Legecy e Uefi e almıştır veya Uefi ise legecy e almıştır.Kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Onu yapan bir sürü video izledim ve yaptım ama hiçbiri işe yaramadı. Güncellemede sıkıntı olsa anlarım ama yeşil bir yazıyla tamamlanmıştır reboot atılıyor yazdı. Ondan sonra birdaha açılmadı Windows. Artı 0 Eksi
B.A.B.N.İ.K dedi: Hocam belki bios ayarları değişmiştir. Legecy e Uefi e almıştır veya Uefi ise legecy e almıştır.Kontrol etmenizde fayda var. Genişletmek için tıkla... Onu yapan bir sürü video izledim ve yaptım ama hiçbiri işe yaramadı. Güncellemede sıkıntı olsa anlarım ama yeşil bir yazıyla tamamlanmıştır reboot atılıyor yazdı. Ondan sonra birdaha açılmadı Windows.