Monterey Dell Latitude E5470 macOS Monterey kurulumunda SSD görünmüyor

Yer
Bakü, Azerbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5 10400 || MSI H510M-A-PRO || 32Gb Kingston DDR4 3200 || Zotac Gaming GeForce RTX 2060 12GB || Kingston A400 480GB SATA SSD || Seagate Desktop HDD 1TB || Zalman GigaMax 750W PSU
Meslek
Öğrenci, Full Stack Developer
RAM
8GB
SSD veya HDD modeli
Adata SU630 256GB SSD
Ekran kartı
Intel HD Graphics 530
İşlemci
Intel Core i5 HQ
Merhaba bugün macOS kurarken bir hata ile karsilastim. Ilk once 14 GB macOS DMG dosyasini USB'ye balenaEtcher adli proqram ile yazdim. Yazdiktan hemen sonra Windows USB'ye format atmami istiyor. Ben atmadim. Amma kurulum ekraninda veya disk izlencesinde SSD ve Windows da macOS icin actigim 80GB'lik bolum gorunmuyor.

Disk izlencesinin üst kısmından bütün aygıtları göstere basın. Bu arada o bölümü biçimlendirdiniz değil mi?

Hayır yapmıyor, Disk Yönetiminde ayırdığınız bölüm siyah renkli gözükür, sağ tıklayıp yeni birim deyip biçimlendireceksiniz. Sonrasında macOS kurulumunu açıp Disk İzlencesinden o bölümü seçip APFS olarak biçimlendireceksiniz.

Evet. Windows bunu otomatik yapmiyor mu?

NTFS olarak formatlandi.

Hayır yapmıyor, disk yönetiminde ayırdığınız bölüm siyah renkli gözükür, sağ tıklayıp yeni birim deyip biçimlendireceksiniz. Sonrasında macOS kurulumunu açıp Disk İzlencesi'nden o bölümü seçip APFS olarak biçimlendireceksiniz.

Evet onu bile yaptim.
Adini macOS Monterey (e) olarak koydum.
Belki USB baska yere taksam?

O zaman Windows'a geçip o bölümü tekrar silin, siyah olarak kalsın, Paragon Partition Manager'ı yükleyip o 80 GB'lik bölümü HFS olarak biçimlendirip kuruluma geri dönün ve disk izlencesine girip bakın.

Ama OpenCore bootmenu da Windows otomatik olarak acilinica boyle bir ekran aciliyor: This device need to be repaired.

Ama OpenCore bootmenu da Windows otomatik olarak acilinica boyle bir ekran aciliyor: This device need to be repaired.

Ama normal sekilde SSD'den boot edince Windows aciliyor.

O zaman Windows'a geçip o bölümü tekrar silin, siyah olarak kalsın, paragon Partition Manager'ı yükleyip o 80 GB'lik bölümü hfs olarak biçimlendirip kuruluma geri dönün ve disk izlencesine girip bakın.

Ise yaramadi.
Siz benim PC'yi kontrol edebilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı