Dell Latitude E6410 W'i-Fi Driver Yükleme Sorunu

263837

Decapat
Dell Latitude E6410 isimli dizüstü bilgisayara Wi-Fi driver'ını yüklemek istiyorum. Dell'in sitesinden driver'ı indiriyorum, bilgisayara USB bellek ile atıyorum. Driver yüklemesini başlattığım zaman hata kodu alıyorum ve yükleme iptal oluyor. Ekran alıntısı şöyle:

Ekran Alıntısı.PNG

Bu problemi nasıl çözebilirim?

Sistemim: Windows 7 X64

Sisteminiz windows 10 u karşılayacak gereksinimde mi?
Sistem özellikerlini paylaşır mısın

Sistem şöyle:

Intel Core i5 M520
6 GB RAM
750 GB Sabit Disk

Komut istemini yönetici olarak başlatıp sfc /scannow yapın.

Dediğiniz gibi komut istemini yönetici olarak başlatıp sfc /scannow yazdım. Tarama başladı ancak %5'de kendi kendine sonlandı, taramayı tamamlayamadı. Ekran alıntısı şöyle:

Ekran Alıntısı.PNG

O halde komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

ENTER

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

ENTER

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

ENTER

Yukarıdaki komutları sırasıyla girdikten sonra işlemler bitince sistemi yeniden başlatın ve tekrar komut istemini yönetici olarak başlatıp aşağıdaki komutu girin.

Kod:
sfc /scannow

ENTER

Ayrıca sisteminizi de bir AV ile taratın.

O halde komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları sırasıyla girin.

Kod:

ENTER

Kod:

ENTER

Kod:

ENTER

Yukarıdaki komutları sırasıyla girdikten sonra işlemler bitince sistemi yeniden başlatın ve tekrar komut istemini yönetici olarak başlatıp aşağıdaki komutu girin.

Kod:
sfc /scannow

ENTER

AV nedir?

Kod:

ENTER

Kod:

ENTER

Kod:

ENTER

Kod:
sfc /scannow

ENTER

Söylediklerinizi yaptım ancak hiçbiri tamamlanmadı, antivürüs de fayda vermedi. Temiz format atarak problemden kurtuldum. Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı