DELL LATITUDE E7440 klavyesi basmıyor

Fota

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yeni ikinci el bir dizüstü aldım, videodaki laptop. Bir cahillik edip malum koronavirüsten dolayı, klavyesini silerken fazla sıvı içeren kolonyayla sildim ve içine klavyenin temas yerlerine altına gitmiş olabilir, o yüzden basmıyor diye düşündüm. Doğru mudur? Bu konularda acemiyim. İçini klavyeyi söküp yeni takma işini gösteren eklediğim videoda gibi yapmayı düşünüyorum ama önceden danışmak istedim. Değer mi, yani artık bozulmuş ve yenisini alıp taksam da aynı mı olur?
Dediğim gibi klavye tuşlarının neredeyse hepsi çok zorlamayla basıyor hatta çift harf vs. yapıyor. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni ikinci el bir dizüstü aldım, videodaki laptop. Bir cahillik edip malum koronavirüsten dolayı, klavyesini silerken fazla sıvı içeren kolonyayla sildim ve içine klavyenin temas yerlerine altına gitmiş olabilir, o yüzden basmıyor diye düşündüm. Doğru mudur? Bu konularda acemiyim. İçini klavyeyi söküp yeni takma işini gösteren eklediğim videoda gibi yapmayı düşünüyorum ama önceden danışmak istedim. Değer mi, yani artık bozulmuş ve yenisini alıp taksam da aynı mı olur?
Dediğim gibi klavye tuşlarının neredeyse hepsi çok zorlamayla basıyor hatta çift harf vs. yapıyor. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayağı zaman olmuş ama şunları size söylemek isterim:
Öncelikle kolonyayla klavye gibi yüzeyleri temizlediğinizde herhangi bir problem oluşmaz. Çünkü kolonya uçucudur, yani eğer bi anda boca etmediyseniz su kaçması gibi bir sorun ortaya çıkmaz.
İkinci olarak aynı laptopdan bendede var ve bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Kolonya gibi sebeplerle alakası yok yani. Laptopun klavyesindeki tuşların ömrü ya çok kısa ya da tuşları çok dandik, bilemiyorum artık. Bu yüzden laptopu ek klavyeyle kullanıyorum. Videodaki yöntemi uyguladıysanız, sonuçlarını öğrenmek isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı