K keja Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 2. el Dell masaüstü bilgisayar aldım, fakat admin şifresini bilmiyorum. BIOS'tan bir ayar açmam gerek ama her şey kilitli yardımcı olur musunuz?
2. el Dell masaüstü bilgisayar aldım, fakat admin şifresini bilmiyorum. BIOS'tan bir ayar açmam gerek ama her şey kilitli yardımcı olur musunuz?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 7 Eylül 2024 #2 keja dedi: 2. el Dell masaüstü bilgisayar aldım, fakat admin şifresini bilmiyorum. BIOS'tan bir ayar açmam gerek ama her şey kilitli yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Satıcıyla konuşmalısın. Artı 0 Eksi
keja dedi: 2. el Dell masaüstü bilgisayar aldım, fakat admin şifresini bilmiyorum. BIOS'tan bir ayar açmam gerek ama her şey kilitli yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Satıcıyla konuşmalısın.
KS KS K keja Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Sypuina0 dedi: Satıcıyla konuşmalısın. Genişletmek için tıkla... satın aldığım yer bulunduğum yerden uzak, başka bir şekilde şifreyi kaldıramazmıyım Artı 0 Eksi
Sypuina0 dedi: Satıcıyla konuşmalısın. Genişletmek için tıkla... satın aldığım yer bulunduğum yerden uzak, başka bir şekilde şifreyi kaldıramazmıyım
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 7 Eylül 2024 #4 keja dedi: satın aldığım yer bulunduğum yerden uzak, başka bir şekilde şifreyi kaldıramazmıyım Genişletmek için tıkla... başka bir forumdan bu alttaki ssi buldum kullanıcının verdiği link ise Windows'tan BIOS Ayarlarına Nasıl Girilir? bu. Dosya Ekleri 1725659722277.png 34,9 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
keja dedi: satın aldığım yer bulunduğum yerden uzak, başka bir şekilde şifreyi kaldıramazmıyım Genişletmek için tıkla... başka bir forumdan bu alttaki ssi buldum kullanıcının verdiği link ise Windows'tan BIOS Ayarlarına Nasıl Girilir? bu.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.089 Makaleler 11 Çözümler 116 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 7 Eylül 2024 #5 BIOS pilini çıkarınca BIOS şifresi sıfırlanmıyor muydu? Artı 0 Eksi
KS KS K keja Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #6 Sypuina0 dedi: başka bir forumdan bu alttaki ssi buldum kullanıcının verdiği link ise Windows'tan BIOS Ayarlarına Nasıl Girilir? bu. Genişletmek için tıkla... zaten biosa girebiliyorum fakat ayarları değiştiremiyorum, kilitli durumda ayarlar değiştirmek istediğimde admin şifresi istiyor SerdarT35 dedi: BIOS pilini çıkarınca BIOS şifresi sıfırlanmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... çıkartmadım bios pilini Artı 0 Eksi
Sypuina0 dedi: başka bir forumdan bu alttaki ssi buldum kullanıcının verdiği link ise Windows'tan BIOS Ayarlarına Nasıl Girilir? bu. Genişletmek için tıkla... zaten biosa girebiliyorum fakat ayarları değiştiremiyorum, kilitli durumda ayarlar değiştirmek istediğimde admin şifresi istiyor SerdarT35 dedi: BIOS pilini çıkarınca BIOS şifresi sıfırlanmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... çıkartmadım bios pilini
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 7 Eylül 2024 #7 keja dedi: zaten biosa girebiliyorum fakat ayarları değiştiremiyorum, kilitli durumda ayarlar Genişletmek için tıkla... O zaman maalesef bilemiyorum hocam. Artı 0 Eksi
keja dedi: zaten biosa girebiliyorum fakat ayarları değiştiremiyorum, kilitli durumda ayarlar Genişletmek için tıkla... O zaman maalesef bilemiyorum hocam.