DELL Monitör alınır mı?

rooot

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Monitör
DELL G2422HS
DELL G2422HS Model 165HZ monitörüm mevcut daha 1 yıl garantisi var. Son günlerde birden yatayda sadece karanlık ekranlarda görünen hayalet çizgiler oluştuğunu farkettim. DELL ile iletişime geçtim görseller gönderildi.

Gönderilen Görseller:
.

Bu yatayda oluşan çizgilerin tamamen doğal olduğunu belirten sohbette cevapta aldım. 15 yıllık 19 inç monitörümde yok bu çizgiler not defteri gibi ekran. Her neyse Monitör testi başlatmamı istediler DELL uzaktan servis onayı gibi bir olay dahilinde çalışıyormuş dolayısıyla sorun durumunda önce görsel istiyorlar bazı ekran resimleri fotoğraflarda net çıkmaz herkes bilir bunu inanılmaz göze batan bu olayda fotoğraflarda az çıkıyor.

Aldığım Cevap:

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce aynı serinin Curved fakat VA panel olanını aldım, panelde anlık görüntü gitmeleri ve menünün kendiliğinden açılıp tuşlara basması sorununu yaşadım. Dell Türkiye servis sürecini o kadar fazla uzattı ki ürün elimizde yok yurt dışından gelecek diye, en son satıcı garanti süreci ile biz ilgilenelim sizi de mağdur etmeyelim diye yeniden fatura kesip yeni ürün verdi, ikinci üründe de aynı sorunları yaşadım ve Dell Türkiye yine süreci aynı şekilde uzatınca firma kendi insatifiyet alarak ücret iadesi yaptı. Servisi cidden sorunlu bu konuda.

Tamamen olayı çıkmaza sürüklemişler servisi çok iyi değil zaten.
Evet olayı şöylede çıkamaza sürüklediler monitör hdmi takılı olmadanda arada bir kapanıp açılıyor kafasına göre bu da bir arıza, bununda videosunu istiyorlar ben bunun videosunu nasıl yakalayabilirim? Telefonu açana kadar görüntü geri geliyor zaten Dalga geçiyorlar resmen

Hocam ürünü alalı ne kadar oldu bir sorun var dendiğinde böyle süründürüyorlar ama direkt vazgeçtim iade etmek istiyorum deyince iade almak zorundalar.

Hocam ürünü alalı ne kadar oldu bir sorun var dendiğinde böyle süründürüyorlar ama direkt vazgeçtim iade etmek istiyorum deyince iade almak zorundalar.
2 Yıldır bende kullandım

Samsung Odyssey monitörümde de aynısı oldu. Kablodan olabileceğini söylediler, kablo değişikliğinden sonra bu sorun çözüldü.
İsterseniz siz de kontrol edin, belki kablo kaynaklı bir sorun olmuştur.

Samsung Odyssey monitörümde de aynısı oldu. Kablodan olabileceğini söylediler, kablo değişikliğinden sonra bu sorun çözüldü.
İsterseniz siz de kontrol edin, belki kablo kaynaklı bir sorun olmuştur.

OSD ekranında da mevcut bu durum

3 yıldır Dell s2721hs modeli kullanıyorum çok memnunum neden sizin böyle oldu acaba?
Bende bana gönderdikleri cevapları okuyana kadar memnundum ve dell markasından emindim hocam, ancak soruna bu şekilde cevap vermeleri.... Bu sorun dün oluştu, ekran bi gitti geldi ilk sürücülerden sandım vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…