DELL Monitör alınır mı?

OSD ekranında da mevcut bu durum

Monitörü servise almamaları için bir durum göremiyorum.
Yokuşa vurmak istediklerini de tahmin etmiyorum açıkçası.
Dell'in Türkiye desteğini BDH sunuyor, isterseniz arayıp bilgi alabilirsiniz.
0216 500 17 17
BDH'dan sayısız destek aldım. Gerek Garantili gerek ücreti karşılığında değişimiyle bir kaç defa işlem sağladım açıkçası memnun kaldım.

@kertingos @Ali Ataberk @V. Scaletta

DELL mağduriyetimi giderdi.
Hocam, yurtdışı ile sohbet gerçekleştirdim. Garanti sayfasında sohbet et opsiyonu var. İlk bağlandığım kişi garip bir sohbetti monitörün özelliği böyle sorunu yok vs. dedi. Bir kaç saat sonra tekrardan bağlandım sohbete fotoğraflar yükleyip durumunu kanıtlamak istedim önce hızlıresim gibi sitelere yükledim canlı desteğin resim yükleme alanını aktif ettiler, oraya yükledim fotoğrafları sonrasında ingilizce konuştuk baya bir sorunu açıkladım. 24-48 saat içerisinde mesaj gelecek onaylarsalar dedi. Dell'den mesaj geldi yeni parçaları sipariş ettik diye. Çok daha üst model bir monitör yolladılar.

Bendeki model DELL G2422HS modeliydi 165hz 24inç
Garantiden Gönderilen model Dell Alienware AW2724HF 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü

Baya 3 4 kat üst model bir monitöre geçiş yapmış oldum. Üstelik 24 inçten 27 inçe geçmiş oldum. Monitör geldi kurdum şu an çalışıyor. 360hz baya akıcı ve hoş deneyim. Eski monitörüde takas usülü yenisi gelince eskisini veriyorsunuz.

DELL'in tek sorunu online olarak monitörün hatasını resim olarak istemeleri (bazı hatalar insan gözüyle gözüküyor örnegin fotoğrafta düzeltiyor HDR vs.), bu bazı sorunlarda fotoğrafta gözükmüyor ve ikna etmesi bir hayli zor oluyor. İkna edemezseniz sohbete bağlanıp tekrar deneyin birkaç defa daha.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı