Dell monitör değişimi yaptıran var mı?

ilkaydmr

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar,
Yaklaşık bir hafta önce gaming.gen.tr'den Dell 27" G2722HS model bir monitör almıştım. Monitörde bir adet aydınlık piksel ve spot piksel adını verdikleri sorun vardı. Bugün Dell ile görüşmelerim sonrası değişim yapılacağını bildirdiler. Bana UPS ile ürün gelecek ve geldiği zaman eski monitörü UPS'e teslim edeceğim ancak konuştuğum arkadaş güç ve görüntü aktarım kablolarını göndermeyin size gelecek olan kutuda bu kabloların olmayacağını söyledi. Ben sıfır ürün gönderecekler sanıyordum ama bu detayı öğrendikten sonra bana tamir edilmiş bir monitör mü göndereceksiniz diye sorduğumda orasını ben bilmiyorum dediler.
Sizlerden Dell'e monitör değişimi yaptıran var mı?
Gerçekten bana kullanılmış ve tamir edilmiş monitör mü gönderecekler?
Kayıttan baktığımda şöyle bir uyarı bulunuyor, "üzgünüz, hizmetiniz için gereken bir veya daha fazla parça gecikti. Cum, nıs 7, 2023'ü göndermelerini bekliyoruz."
Bu uyarı ürünün stoklarda bulunmadığını ve yurt dışından mı geleceğini gösteriyor? Eğer öyleyse yine kullanılmış ve tamir görmüş ürün mü gelecektir?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Verdiginiz olu pikselli urunu cope atmiyorlar neticede. Bu urunun geri donusumu yapiliyor ve sifir urunle ayni duruma getirildikten sonra tekrardan satisa sunuluyor veya tuketiciye bu tarz durumda geri gonderebilmek adina serviste tutuluyor. Sifir urun haricinde bu tarz bir urunun de gonderilme ihtimali olabilir. Ancak dedigim gibi bu tarz urunler de sifirdan farkli olmuyor. Belki de cidden sifir urun gonderiyorlardir ama musteri temsilcisi bilmiyor olabilir.

Elbette çöpe atmalarını beklemiyordum ben de. Ancak kutudan kablo vesaire çıkmayacağını duyunca ister istemez insanın kafasında soru işaretleri beliriyor.

Elbette çöpe atmalarını beklemiyordum ben de. Ancak kutudan kablo vesaire çıkmayacağını duyunca ister istemez insanın kafasında soru işaretleri beliriyor.

Eger sifir urun yolluyorlarsa servis icin ayri stok ayirip tekrar kabloyla ugrasmak istemiyor olabilirler. Ancak dedigim gibi iki durumda da bence endise edecek bir sey yok. Cogu firma tek olu pikselde islem bile yapmiyor.

Son düzenleme:
Herkese selam arkadaşlar,
Yaklaşık bir hafta önce gaming.gen.tr'den Dell 27" G2722HS model bir monitör almıştım. Monitörde bir adet aydınlık piksel ve spot piksel adını verdikleri sorun vardı. Bugün Dell ile görüşmelerim sonrası değişim yapılacağını bildirdiler. Bana UPS ile ürün gelecek ve geldiği zaman eski monitörü UPS'e teslim edeceğim ancak konuştuğum arkadaş güç ve görüntü aktarım kablolarını göndermeyin size gelecek olan kutuda bu kabloların olmayacağını söyledi. Ben sıfır ürün gönderecekler sanıyordum ama bu detayı öğrendikten sonra bana tamir edilmiş bir monitör mü göndereceksiniz diye sorduğumda orasını ben bilmiyorum dediler.
Sizlerden Dell'e monitör değişimi yaptıran var mı?
Gerçekten bana kullanılmış ve tamir edilmiş monitör mü gönderecekler?
Kayıttan baktığımda şöyle bir uyarı bulunuyor, "üzgünüz, hizmetiniz için gereken bir veya daha fazla parça gecikti. Cum, nıs 7, 2023'ü göndermelerini bekliyoruz."
Bu uyarı ürünün stoklarda bulunmadığını ve yurt dışından mı geleceğini gösteriyor? Eğer öyleyse yine kullanılmış ve tamir görmüş ürün mü gelecektir?
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
bendede g2422hs vardı 1 ay önce aldım gamşnggentr den lcd ekran sorunu vardı ve 1 ölü piksel mevcuttu 17 mart yazıyordu sitede bugün elime ulaştı evet yurtdışından geliyormuş monitör diğer eskiyi ne zaman isterler bilmiyorum yani tam 1 ayda geldi diğer monitör bekle gönderiyorlar :)

ve sadece stand ve monitör günderdiler kablolar sende kalıyor kablo gönderilmiyor

Bana yeni monitör gelince aynı kargo görevlisine eskisini vereceksiniz dediler. Muhtemelen siz de öyle yapmalıydınız ama size söylememiş olabilirler :D
Peki yeni gelen ürün nasıldı bir sıkıntı var mı? Yine orijinal kutusunda mı geldi?

bendede g2422hs vardı 1 ay önce aldım gamşnggentr den lcd ekran sorunu vardı ve 1 ölü piksel mevcuttu 17 mart yazıyordu sitede bugün elime ulaştı evet yurtdışından geliyormuş monitör diğer eskiyi ne zaman isterler bilmiyorum yani tam 1 ayda geldi diğer monitör bekle gönderiyorlar :)

ve sadece stand ve monitör günderdiler kablolar sende kalıyor kablo gönderilmiyor
LCD ekran sorunu tam olarak neydi, bende 5 gün önce sipariş verdim gaminggentr 'den bugün elime ulaştı DELL G3223D monitör HDR'ı açınca parlaklığı düşüyor ama parlaklığı artırayım diye monitör menüsüne girdiğimde baktım ki %100 parlaklık fakat HDR kapatınca anlaşılıyor ki bariz fark var bu normal mi yoksa sorun mu anlamadım birde renkler sanki soluk gibi garip çözemedim

Bana yeni monitör gelince aynı kargo görevlisine eskisini vereceksiniz dediler. Muhtemelen siz de öyle yapmalıydınız ama size söylememiş olabilirler :D
Peki yeni gelen ürün nasıldı bir sıkıntı var mı? Yine orijinal kutusunda mı geldi?

Merhaba, benim de Dell ultrasharp U2719D modeli monitörümle ilgili sıkıntım var. Faturada garantisi biteli 3 ay gözüküyor ancak Dell sitesinden kontrol ettiğimde destek hizmetleri durumu: Şubat 2024 diyor. Faturaya mı bakıyorlar yoksa bu sitedeki süreye mi bakıyorlar acaba?
+1 yıl daha mı garantisi var acaba ? Anlamadığım için soruyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    49,8 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba, benim de Dell ultrasharp U2719D modeli monitörümle ilgili sıkıntım var. Faturada garantisi biteli 3 ay gözüküyor ancak Dell sitesinden kontrol ettiğimde destek hizmetleri durumu: Şubat 2024 diyor. Faturaya mı bakıyorlar yoksa bu sitedeki süreye mi bakıyorlar acaba?
+1 yıl daha mı garantisi var acaba? Anlamadığım için soruyorum.

Garantiniz devam ediyor gibi gözüküyor. Sorun devam ediyorsa arayıp yardım isteyebilirsiniz.

iletişime geçtikten 4 gün sonra sıfır kutulu daha üst model bir monitör gönderdiler.Açıkçası ben böyle bir ürünün arkasında duran müşteri memnuniyetini önemseyen firma hayatımda görmedim.Çok sevindim. 8 bit panel yerine güncel type c olan 10 bit panel göndermişler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı