Dell N3537 BIOS şifresini unuttum

ConTurk2008

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, öncelikle Dell N3537 laptopum var fakat BIOS şifresini unttugum için sanallaştırma ve benzeri özellikleri açamıyorum. Yeni BIOS flashlamak istediğimde ise bataryam ölü olduğu için hata veriyor. Freedoss uzerinden yapmaya çalıştığım zaman ise "DOS Memory buffer 2 allocate failed" hatası ile karşılaşıyorum, kıza zamanda çözmem gerek.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-02-07 144340.png
    Screenshot 2023-02-07 144340.png
    74,2 KB · Görüntüleme: 35
Bataryayı ve güç adaptörü takılı olmadığı sürece bu süre zarfında beklerseniz her halükarda sıfırlanır. Bekleme süresini arttırabilirsiniz.

BIOS parolaları kurtarılamıyor. BIOS 'ta ayarlanan parolalardan birini unuttuysanız, parola sürüm kodu almak için Dell Teknik destek ile iletişime geçin. Parola serbest bırakma kodu, Dell dizüstü bilgisayarınız tarafından oluşturulan benzersiz parola istemine bağlıdır.

Dell'in sitesinden alıntıladım.

Tamamdır deneyeceğim.

Bataryayı ve güç adaptörü takılı olmadığı sürece bu süre zarfında beklerseniz her halükarda sıfırlanır. Bekleme süresini arttırabilirsiniz.

BIOS parolaları kurtarılamıyor. BIOS'ta ayarlanan parolalardan birini unuttuysanız, parola sürüm kodu almak için Dell Teknik destek ile iletişime geçin. Parola serbest bırakma kodu, Dell dizüstü bilgisayarınız tarafından oluşturulan benzersiz parola istemine bağlıdır.

BIOS parolaları kurtarılamıyor. BIOS'ta ayarlanan parolalardan birini unuttuysanız, parola sürüm kodu almak için Dell Teknik destek ile iletişime geçin. Parola serbest bırakma kodu, Dell dizüstü bilgisayarınız tarafından oluşturulan benzersiz parola istemine bağlıdır.

Dediklerinizi yaptım fakat çözüme ulaşamadım Dell teknik servisini aradığımda ise yardım edemeyeceklerini söylediler.

Cidden yardım eden yok mu ya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı