Dell N5110 kasıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayardan geçen sene çok memnunken bu sene bilgisayarda her şey kasıyor. Yaklaşık 5-6 aydır hiç memnun değilim. Zaten genelde eski oyunlar oynuyorum, oyunlarda kasmayı geçtim bazen Chrome bile takılıyor. Hatta bu yazıyı yazarken klavye benden sonra yazdı 1, 2 defa. İşlemci fanını kontrol ettim çalışıyor. Bellek ve sabit disk değişti, soğutucu fan aldım, bakımını kaç defa yaptım, temizliğini kaç defa yaptım, termal macununu kaç defa değiştirdim artık sayısını unuttum. Bilgisayar 2D oyunlarda bile kasıyor! Çıldırmak üzereyim! Tek istediğim internetten dizi izlemek ve NFS, Mafia II gibi eski oyunları oynayabilmek. Yardımlarınızı dört gözle bekliyorum. Sistem özellikleri:
  • i5 2430M
  • 4 GB bellek
  • HD Graphics + 1 GB GT 525M
  • 120 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD takabilirsiniz, performansta cidden fark yaratacaktır.
Chromeda takılırken kasma sıkıntısına gelirsek de Chrome tam anlamıyla RAM'i sömürüyor, haliyle 4 GB RAM de yetmiyor. Opera kullanmanızı öneririm.

Yorumun için teşekkür ederim. Arkadaşımdan denemelik aldığım SSD ile denedim, her türlü işletim sistemini, her türlü tarayıcıyı denedim ama faydası olmadı. Zaten önceden kasmadığı oyunlarda da kasıyor bilgisayar. Sorunun HDD veya SSD olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı