Dell Precision 7510 MXM GPU Değişimi

enisakturk

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisiyarda NVIDIA Quadro M1000M 2 GB MXM formatında ekran kartı takılı halde bulunuyor. İnternetten baktığıma göre 40W'lık enerji tüketiyor ve laptopun şarj bataryası 180W gücünde. İşlemcisi ise Intel(R) Core(TM) i7-6820HQ CPU @ 2.70GHz. Bu tip GPU kartlarının E-bayden alındığını biliyorum ve GTX serisine geçmek istiyorum fakat hangi modelin en optimize şekilde çalışacağını kestiremiyorum. Bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudur fiyat şu an için önemli bir unsur değil sadece hangi gtx serisi ekran kartının verdiğim bilgiler doğrultusunda laptopa uyum göstereceğini merak ediyorum
6820HQ çok güçlü bir işlemci hepsini destekliyor diye biliyorum. Çünkü halihazırda i7 6820HQ ve GTX 1080 SLI modeller satılıyor. Sizde değiştirip rahat rahat kullanırsınız.

Peki bu mxm gpu'larda yeni takılan gpu'nun eski gpu ile aynı veya yakın güç tüketiminin olması gerekmiyor mu aksi taktirde şarj bataryası istenilen gücü nasıl sağlıyacak yeni ekran kartına

Peki bu mxm gpu'larda yeni takılan gpu'nun eski gpu ile aynı veya yakın güç tüketiminin olması gerekmiyor mu aksi taktirde şarj bataryası istenilen gücü nasıl sağlıyacak yeni ekran kartına
Adaptörün falan sağlayabildiği en yüksek W değerine kadar çıkabilirsiniz. Eski GPU ne kadar güç tüketiyordu?

Selam,
Dparca[dot]com üzerinden bir iletişime geçip sorabilirsiniz. En azından kendilerinden almasanız bile uyum konusunda belki yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı