Dell S2417DG VS Asus VG278Q

brkyksknpc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, Uzun zamandır monitör araştırması yapıyorum ve başlıkta belirtmiş olduğum monitörler arasında kararsız kaldım. Ekran kartım GTX 1070 ve kartımdan en iyi performansı almak istiyorum.

Asus: ASUS 27" VG278Q 1Ms 144Hz FullHD HDMI FreeSync Gaming Monitör
Dell: Dell S2417DG 23.8" 1Ms 165Hz WQHD G-Sync Oyuncu Monitör

Asus'un bu monitörü çok taze ve yeni bir ürün TR'ye geleli bir hafta bile olmadı bu monitörde çok ilgimi çekti. Dell hakkında bu modelin sorunlu olduğunu duydum birkaç yerden siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

İnce çerçeveli monitör istiyorum. Samsung'un asus'tan farkı nedir?

Asus TN panel, Samsung VA; Samsung Curved, Asus değil. Samsung Quantum Dot teknolojisine sahip. Kontrast oranı Samsung modelinde 3000:1, Asus'da 1000:1. Bunlar yeterli mi?

Ayrıca Samsung da ince çerçeveli.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki monitör arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum.

Önerdiğin monitör sadece 144Hz fakat benim sorduğum Dell S2417DG 165Hz 2K ve G-Sync desteği var.

2K olsa ne yazar TN olduktan sonra. Samsung gayet iyi. 144 HZ ile 165 HZ arasındaki farkı sadece CS:GO gibi oyunlar da anlarsın. Panel farkı her yerde kendini belli eder.

Dell bana daha mantıklı geldi fakat internette birkaç yerde monitörün sorunlu olduğunu duydum bu yüzden kafamı karıştırıyor.

2K olsa ne yazar TN olduktan sonra. Samsung gayet iyi. 144 HZ ile 165 HZ arasındaki farkı sadece CS:GO gibi oyunlar da anlarsın. Panel farkı her yerde kendini belli eder.
TN Panel iyi diye biliyorum kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…