Dell S2417DG vs Samsung CFG70

ekoko54

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim i7 6700k, GTX 1070, 16 GB RAM için monitör düşünüyorum ama hala karar veremedim. Şimdi DELL S2417GH alsam TN panel ama GYSNC var, Samsung CFG70 alsam Quantum Dot ile renkler çok iyi ama GSYNC yok onda da baya kararsız kaldım Samsung GYSNC yapmadı gitti. Yani gidip de GYSNC yok diye pişman olmak istemiyorum. FIFA, NBA, GTA gibi oyunlarda ani FPS düşmesi olur mu? VSYNC açarak kurtarabilir miyim sizce? İlla GYSNC gerekli mi? çok takıntılı bir insanım hani o ani düşüşleri hissetmek istemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell olan modeli alırdım ben. Curved hiç sevmiyorum. Artı 165Hz 2K bir de G-Sync varken yemişim Quantum Dot'u. :)

Tekniksel yaklaşacak olursak konuya, ileride ekran kartını yükselttiğinde monitörü düşünmezsin. Şu an o monitör(S2417DG) ile 1080Ti bile kullanabilirsin, zaten öneriyoruz.

Dell olan modeli alırdım ben. Curved hiç sevmiyorum. Artı 165Hz 2K bir de G-Sync varken yemişim Quantum Dot'u. :)

Tekniksel yaklaşacak olursak konuya, ileride ekran kartını yükselttiğinde monitörü düşünmezsin. Şu an o monitör(S2417DG) ile 1080Ti bile kullanabilirsin, zaten öneriyoruz.
Zaten tn panel olarakta çok kötü değil dell onu alacağım teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı