Çözüldü Dell S2422HG model monitörde ses yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kafkaszki

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600- AMD Radeon RX6700- Asus Prime B450M-KII- XPG 2x8 3200mhz -MLD M300 500GB M2 SSD
Monitör
DELL S2422HG 165HZ 1MS CURVED
Arkadaşımın ViewSonic OMNI monitöründe ses özelliği var. İstediği zaman sesi kulaklıktan çıkarıp monitör hoparlörüne veriyor. Aynı işlemleri yaptığım halde bende olmuyor. Aynı fiyat bandında olan monitörümün hoparlör özelliği mi yok? Yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım.

Çözüm
Arkadaşımın ViewSonic OMNI monitöründe ses özelliği var. İstediği zaman sesi kulaklıktan çıkarıp monitör hoparlörüne veriyor. Aynı işlemleri yaptığım halde bende olmuyor. Aynı fiyat bandında olan monitörümün hoparlör özelliği mi yok? Yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım.

Maalesef monitörünüzde hoparlör yok.

Maalesef monitörünüzde hoparlör yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı