Dell S2422HG monitör İncelemesi

23.6" Dell S2422HG - Specifications sitesinde G-SYNC destekledigine dair bir delil yok. Ama bazı FreeSync destekleyen monitörlerde G-SYNC açılıyor, bazılarında açılamıyor. Bunu söylemeniz çok iyi oldu. Dell S2721HGF sipariş verdim umarım üzmez.

Belki yeni monitör olduğu için şuan Nvidia G-Sync desteği yok, ileride getirilebilir. Sonuçta içerisinde donanımsal AMD FreeSync Premium desteği olduktan sonra olacaktır.

Baktığım yabancı sitede de aslında Nvidia G-Sync desteği de olduğu kanıtı. Adaptive-Sync yazıyor, bu da Nvidia G-Sync de destekliyeceği anlamına geliyor.

Son düzenleme:
@LaMorte şikayetimden sonra firma sahibi beni aradı değişimle bizzat ilgilendiğini ve yeni bir monitör gönderdiğini söyledi, monitör elime ulaştıktan sonra şikayetimi kaldırma imkanımın olup olmadığı sorup rica etti. Monitör sıkıntısız, light bleed, d.pixel, stuck pixel gibi sorunlar yok.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, muhtemelen gelecektir dell’in sayfasında da desteklenen monitör listesinin güncellenebileceği yazıyordu.

Ben de bu monitörden almayı düşünüyordüm fiyatı sebebiyle ama şu smearing olayı canımı sıktı. Biraz daha bekleyip AOC C24G2U mu alınmalı acaba ?

Black smearing hocam Super Fast'den Fast mode alınca tamamen geçiyor mu yoksa az da olsa devam mı ediyor?

Hocam merhaba bende ışık sızması var fakat çok aşırı değil bu normal mi?

Ekran kartım geldi, monitörü kullanmaya başladım. Parlaklık 100 konntrast 80 de kullanıyorum. Ghosting için kesinlikle super Fast modu kullanılmalı, diğerlerinde ufo testinde sonuçlar kötü.

Hocam ghosting olamsada süper Fast daha iyi değil mi zaten?

Hocam driver ı kurdum ne işe yarıyor acaba?

Son düzenleme:
Black smearing hocam Super Fast'den Fast mode alınca tamamen geçiyor mu yoksa az da olsa devam mı ediyor?
60 FPS de super fastta yok diye hatırlıyorum. Fast mode yüksek fps değerlerinde yavaş kaldığından ghosting yapıyor. Bu arada MPRT de her ne kadar overshoot, smearing olsada (ki öyle takmayı gerektirecek kadar değil, genelde yoğun siyahların olduğu yerde) manyak bir mod gerçek anlamda 165 hz de oynadığını hissettiriyor.
Hocam merhaba bende ışık sızması var fakat çok aşırı değil bu normal mi?

Hocam ghosting olamsada süper Fast daha iyi değil mi zaten?

Hocam driver ı kurdum ne işe yarıyor acaba?
Valla driverin ne işe yaradığını anlamadım.
Ben de bu monitörden almayı düşünüyordüm fiyatı sebebiyle ama şu smearing olayı canımı sıktı. Biraz daha bekleyip AOC C24G2U mu alınmalı acaba ?
O modeldede ghosting/overshoot/smearing var. Büyük ihtimal S2422HG ile C24G2U nun panelleri aynıdır.

Son düzenleme:
@LaMorte Hocam benim ekran kartıma bağladım en fazla 120Hz yapabiliyorum. Bunu nasıl 165Hz yapabilirim, ben ileride daha güçlü ekran kartı takarım diye ileri dönük aldım. Nvidia denetim masasında 120Hz gözüküyor ama oyunlarda 165Hz oluyor. Oyunlarda mı Hz arttırıyor anlamadım.

NOT: PC sekmesinden 1920x1080 seçince Nvidia masasından da 165Hz oldu.

Son düzenleme:
O modeldede ghosting/overshoot/smearing var. Büyük ihtimal S2422HG ile C24G2U nun panelleri aynıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…