Dell S2422HG monitör İncelemesi

Hocam o baya güzel monitördür ama eski panellisini bulmak gerekli. Fiyatıda biraz fazla gibime geliyor. S2422HG ile 24G2U yu yan yana koyup karşılaştırmak gerekli.
Yeni 24G2U vs eski 24G2U arasındaki farka baktım da yeni 24G2U oyunlar için daha iyi gibi duruyor ancak renklerde ve parlaklıkta biraz düşmeler olmuş. Yeni versiyonla flicker ghosting ve smearing azalmış. Kafam çok karıştı gerçekten. Monitör almak çok zor iş gerçekten.

Hocam karşılaştırmayı neresi yapmış renk olarak fark çoksa bu lg gn650yi daha alınabilir yapabilir ben aoc ve lg arasında renk farkı var diye lg almayı en son düşünüyordum.

24G2U Dertsiz tasasın nadir monitörlerden sanırım ama şuan 2bin civarı çok fazla düşmesini bekliyorum bende
Çok sorun yaşayan kullanıcı var. Fiziksel mağazalardan deneyerek satın almanızı öneririm.

Hocam karşılaştırmayı neresi yapmış renk olarak fark çoksa bu lg gn650yi daha alınabilir yapabilir ben aoc ve lg arasında renk farkı var diye lg almayı en son düşünüyordum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl çözdünüz?

Nasıl çözdünüz?
Farklı FPS de farklı modları kullanarak çözebiliyorsunuz. 144 FPS den sonra MPRT kullanmanızı öneririm (dark temalarda azıcık smearing olsada) oyun deneyimini baya güzelleştiriyor özelliklede FPS oyunlarında. 60-144 arasında Superfast, 60 dan düşükte Fast.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…