Dell S2422HG monitör İncelemesi

Çok basit aslında, o knobu (arkadaki büyük tuş) bir kere sağ yapın menü açılıcak oradanda ilk sekmeden seçin. Yazılımla falan uğraşmaya hiç gerek yok. 10 saniyelik iş.

Yazılımının linkini atar mısınız?

Çok basit aslında, o knobu (arkadaki büyük tuş) bir kere sağ yapın menü açılıcak oradanda ilk sekmeden seçin. Yazılımla falan uğraşmaya hiç gerek yok. 10 saniyelik iş.
Hocam merhaba hayırlı akşamlar 60hzden 144e geçeceğim inşallah bayram sonu.Aklımda c24g1 monitörü var sorunsuz bir monitör istiyorum dellin monitörünü mü yoksa söylediğim modeli mi önerirsiniz?

Hocam merhaba bende şöyle bir şey oldu benim mçnitörüm 165 Hz'de sabit değildi oyun içinde FPS düşmesi gibi 140 130'a düşüyordu fakat ghosting vb. hissetmiyordum. Bugün yazılımı yükledim ve Hz drop gitti fakat ghosting vb. şeyleri fazlasıyla hissettim bilen bir kişi yardım edebilir mi? Ben eskisi gibi olmasını istiyorum.

Hz düşmesi Adaptive Sync teknolojileri sayesinde olur. Eski ayarlara dönmeni öneririm. Muhtemelen G-Synx veya FreeSync'i devre dışı bıraktım.

Hz düşmesi adaptive Sync teknolojileri sayesinde olur. Eski ayarlara dönmeni öneririm. Muhtemelen g-synx veya FreeSync'i devre dışı bıraktım.

Hayır FreeSync açık, ayarlarımda eski ayarlarımla aynı aslında ama sorunu anlayamadım.

Monitörün ayarlarında bana yardım edebilecek var mı CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum yeni aldım monitörü ve ne gibi ayarlar yapacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…