Dell S2422HG monitör İncelemesi

Aynı şekilde banada yardımcı olabilecek biri varmı? Birkaç sorun yaşıyorum.

Monitörün ayarlarında bana yardım edebilecek var mı CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum yeni aldım monitörü ve ne gibi ayarlar yapacağımı bilmiyorum.
Hayırlı olsun öncelikle ben direkt kontrastı 65e parlaklığı 100 e aldım ayarlardan fps çok parlak geldi normale alıp response timeyi super faste aldım
Buyrun bana da geleli 45 dakika falan oldu
Ben yardımcı olabilirim size buyrun

Son düzenleme:

Konuyu burada anlattım yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam geçmiş olsun öncelikle. Umarım sorununuz kısa bir sürede çözülür. Ben böyle bir problem yaşamadım. Bizi ve alacak arkadaşları bilgilendirmek adına gelişmeleri yazabilir misiniz?
3 Mayıs 'ta gönderdiğim Videolar doğrultusunda servis kaydı açtılar ve ardından yeni cihaz göndereceklerini belirttiler. Ancak teslim süresi gün geçtikçe uzadı ve dün 29 Haziran olarak güncellendi. Dell Türkiye 'yi aradım ve "Cihaz stoklarımızda yok, yurt dışından sipariş ettik Türkiye 'de olan karantina sebebi ile gecikme oldu (ki bunun yurt dışı ile alakasını çözemedim) 22 Haziran gibi gelmesini bekliyoruz" dediler.
Ardından satıcı ile görüştüm, beni mağdur etmemek adına firma Dell eğer İade Raporu hazırlar ise iade raporu ile cihazı onlara gönderdiğim takdirde kendi stoklarından yeni bir cihazı yeniden fatura keserek göndereceklerini, mevcut cihazın iadesi ile kendilerinin ilgileneceklerini belirttiler.
Dell Türkiye başta biraz dirense de yasal servis süresinin bu bekleyişte aşılacağını belirttiğimde kabul etti ve sonunda rapor hazırladı. Cihazı satıcı firmaya kargoladım dün, gelişmeleri sizlerle elbette paylaşırım.
Bir karalama olmadığının anlaşılması için servis kaydının güncel halini paylaştım, yazan tarihler yeterli olur sanırım.
Ürünün ambalajı açılmamıştı, Dell 'in kutu üzerindeki etiketlerini kendim kesip açtım.

Son düzenleme:
Monitörün ayarlarında bana yardım edebilecek var mı CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum yeni aldım monitörü ve ne gibi ayarlar yapacağımı bilmiyorum.

Ben kontrastı 100 yaptım parlaklıkta gündüz 100 akşam 50-70 arasında kullanıyorum.

Hocam ben monitörü bugün aldım eklediğim videoda ilk Fast mod sonra MPRT modda Valorant (350-400 FPS alıyorum RTX 2060 ekran kartım mevcut) oyunundaki renk karmaşası mevcut bunun için yapabileceğim bir durum vs var mıdır bilginiz veya bilgisi olan var mı?

FreeSync açma şansınız var mı monitörde ona bir bakın. VRR teknolojisi olarak geçiyor sanırım o modelde. Adaptive Sync olarakta geçebilir. Açık-kapalı olarak deneyin.

Ayarları Fast, Super Fast ve Extreme olarak degişiyor. En iyi ayarı kendiniz deneyerek görebilirsiniz.

Eğer ki monitörün kendi menüsündeki FreeSync'den bahsediyorsanız AMD FreeSync Premium on olarak duruyor ve bu durumla ilgili hiçbir düzelme olmuyor bildiğim kadarıyla FreeSync sadece AMD kartlarda çalışıyor G-SYNC ise bu monitörde desteklenmiyor.

Dosya Ekleri

• gsync.png
    49,1 KB · Görüntüleme: 64
Response time ayarı yapın. G-Sync açamıyorsanız ondan da olabilir.

Yukarıdaki videonun ilk kısmı response time da Fast
İkinci kısmı ise response time da MPRT
Fast olduğunda siyahlıklar hareketlenmelerle birlikte epey bir yayılıyor
MPRT de ise sarı yeşil renklerde ekleniyor ve epey bir kötü gözüküyor
Bunun için ne yapmam gerekiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…