Dell S2422HG monitör İncelemesi

Asansör olayı var evet yukarı aşağı monitör hareket ediyor.Evet ben genelde valorant oynuyorum monitör gelmeden 10 dk önce yine oyundaydım daha sonra monitörü takıp girdim oyuna.Yani 20 dkda 60dan 165e geçtim.Birinde adamlar slow motion yürüyormuş gibi yani 60da diğerinde normal yürüyormuş gibi akıcılık bayağı artıyor o yüzden performansında artıyor otomatik.Ama gözün alıştıktan sonra aradaki farkı anlayamayacaksın bir süre sonra 165de sana 60 gibi gelecek çünkü alışmış olacaksın.(Böyle durumlarda monitörü 60a alıp fareyi masaüstünde hareket ettir daha sonra 165te ettir farkı yine anlayacaksın)

Hocam ölü piksel garantisi veriyorlar mı? ben de aynı modeli aynı yerden sipariş ettim.
Veriyorlar hocam, ölü pikselli ürünleri direkt Dell servise gönderip değiştiriyorlar. Ama yok ben servisi beklemem diyorsanız da yasal olarak üründen cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz de.

Bende aldım bu kadar olumlu yorumdan sonra. Elime geldi yarın kullanmaya başlayacağım. Sorusu olan arkadaşlar var ise bana da sorabilirler.

Kaç FPS olduğunda hissetmiyorsunuz?

Hocam bulunduğun temaya göre değişiyor. Karanlık temalarda (Warframe) 165 FPS dede belli oluyor 120 FPS dede. Yani şöyle söyleyeyim test etmek istediğiniz zaman otomatik bulursunuz ama oyunun içine edecek kadar olmaz. Zaten rahatsız olursanız Fast mode ye alırsınız olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…