Dell S2422HG monitör İncelemesi

Hocam monitörün "response time" modları arasında farklılık gösteriyor gecikme değeri. Her modun gecikme değeri şu şekilde belirtilmiş ürünün kullanma klavuzunda:
Fast= 8ms, Superfast= 4ms, MPRT= 1ms

Hocam, ayın 15'ınde monitör alacagım. Bu monitöru önerir mısınız? Philips 192E'den gececegım bu monitöre. Herhangı bir şeye alısmam vs lazım mı?
Ben 15' 60hz 1440p dandik bir monitörden geçiş yaptım ona rağmen alışmam yarım saat sürdü
Arkadaşlar ghosting var mı? Ben de almayı düşünüyorum da. 4 ms olması birazcık tedirgin ediyor.
Ghosting var ama fark edeceğinizi düşünmüyorum. Ben neredeyse ekranla öpüşecek kadar yakınlaştım iyice odaklandım öyle fark ettim.

Bu sabah sipariş geçtim. Gün içinde kargolandığı bilgisi geldi. VA olmasına rağmen renk sertifikaları bakımından IPS giriş seviyesi panellerden daha iyi olacağını düşünerek sipariş ettim. Umarım teslim aldığımda ghosting ve ölü piksel sorunu çıkmazsa benden iyisi yok.

Ekleme: Bu arada Samsung CRG50 monitöründen geçiş sağlayacağım. Aklı olan varsa CRG50 modelinden uzak dursun. Ghosting hat safhada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…