Dell S2422HG monitör İncelemesi

Renk ayarlarını nasıl yaptınız? Ben MOBA/RTS hazır ayarını seçtim, güzel geldi.

Ben AMD Radeon'dan doygunluğu 150ye aldım ders çalışırken final haftası malum comfort modda kullanıyorum günlük kullanım Custom color oyun oynarken FPS moduna alıyorum.

Ben AMD Radeon'dan doygunluğu 150ye aldım ders çalışırken final haftası malum comfort modda kullanıyorum günlük kullanım Custom color oyun oynarken FPS moduna alıyorum.
Anladım hocam. Cidden böyle bir fark beklemiyordum ama IPS'den geçince kötü göründü.
Fazla sıcak çalışıyor gibi geldi.
Bir de ghosting çok gibi geldi. Görünüşü vs. güzel ama.

Ben de bu monitörü kullandım. Aldığım üçüncü günü ekranda ölü piksel çıktı. İade ettim hem de ghosting derdinden kurtuldum. Evet başka ghosting problemli modellere göre az bir ghostingi var ama FIFA 21 oynayınca yine de gözünüze batıyor. Şuan AOC 24G2AE kullanıyorum hem IPS ,144 ve sonunda ghostingi sıfır olan bir monitör kullanıyorum. Umarım ölü piksel çıkmaz bunda da.

Benimki de bugün elime geçti. Renkler çok kötü geldi ama ayarlarla idare edecek hâle geliyor. Ama bu ghosting olayı benim de aklıma takıldı. Şimdi yeni olduğu için çok takılıyorum, normalde fark etmem bence. Genel olarak hoşuma da gitti. Böyle durumlarda hep kararsız kalırım, yine ne yapsam bilemedim.
VA'nın siyahları iyi verişi de hoşuma gidiyor ama baya sıcak da çalışıyor monitör.

Hocam monitör biraz sıcak çalışıyor ama normal bir sıcaklık sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Masaüstü monitörlerde normal mi bilmiyorum da, laptopum 144 Hz ekrana sahipti ve bu kadar sıcak değildi.
Acaba bunu da özel çözünürlük ile 144 Hz'de mi çalıştırsam. Isınması azalabilir.
Panelle ilgili olduğunu düşünüyorum hzyi azaltmanız bir şeyi değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…