Dell S2422HG monitör İncelemesi

Ben CS'de özellikle karanlık kısımlarda memnun kalmadım, ghosting hissediyorum. Curved fena değil, ben de ilk kez kullandım. Görüş açısı az, dik bakmazsan soluk görünüyor renkler.

Bugün tekrardan monitörleri incelerken bu monitöre bir daha göz atmak istedim. Yazan arkadaş kopyala yapıştır yapmış belli ki Komiğime gitti sizinle paylaşmak istedim. Bir de ek olarak bir sorum var. Neden ?

Overdrive nasıl yapılıyor acaba
Overdrive nasıl yapılıyor acaba

Merhaba monitörü burada incelemeden gördüm aldım. Dün geldi her şeyi taktım monitör çalışıyor. Mprt modunda 165hz yapınca ghosting testinde deliler gibi ghosting oluyor ayrıca yine mprt modunda ekran biraz daha kararıyor. Super fast 165hz yapınca ghosting en aza iniyor ama yine de ghosting var anlaşılıyor rahatça. Sorun benim monitörümde mi herkeste mi böyle diye sormak istedim.

FPS'nize göre ayarladığınıza emin misiniz 60 FPS ve üstü Fast 140-165 superfast 165+ MPRT kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…