Dell S2422HG monitör İncelemesi

Bende ahım şahım bir ghosting yok eğer daha önceden 0 ghostingli bir monitör kullandıysanız size fazla gelmiş olabilir. Eğer çok fazla ghosting varsa ve rahatsız oluyorsanız iade edin bence.

Xbox one x icin bu monitoru alacam ışık sızması falan yok dimi bu modellerde?

FPS'nize göre ayarladığınıza emin misiniz 60 FPS ve üstü Fast 140-165 superfast 165+ MPRT kullanılıyor.
165fpste her ms ayarını denedim. Ghosting en fazla fast ve mprt modunda oluyor. Mprt modunda ghosting bambaşka bir seviyede cs go'da denedim mprt modunu, mouseumu her çevirdiğimde ekran rezalet bir hale geliyor her nesneden çıkan bir siyah gölge ekranı ele geçiriyor.

Video çekip atar mısınız superfast modunda karşılaştırma yapalım

Şu an sistemimde ekran kartı olmadığı için ne yazık ki tam anlamıyla deneyemedim fakat dizüstünde bir kaç test yapmak için kullandım genel olarak gayet kaliteli duruyor.Eki Görüntüle 995500

yarın siparişi veriyorum, zamanla sayımız çoğalacak gibi) inceleme için çok teşekkürler tüm webde bulabildiğim tek türkçe kaynak burası

Merhaba, bu monitörü sipariş ettim fakat şuradaki konu biraz tedirgin etti beni, sizlerin görüşleri nedir acaba?

Ghosting durumu yazacaktım başlığı sistem otomatik düzeltti gözünle gördüğün gibi yüksek seviyede ghosting yok. Burada açılmış birçok başlık var monitörlerin ghosting durumlarını atmışlar 1 ms 144 Hz monitörlerden daha iyi ayrıca ben onu superfast modunda çekip attım 4ms modunda yani. Kafana takacağın bir şey yok bence.

Monitörünüzün UFO Testleri nasıl? buradaki değerlere bakarak karşılaştırın attığınız konu başlığının sahibi benim zaten.

Custom color
Parlaklık 100.
Kontrast 70.
Mod: Superfast
AMD FreeSync: Açık.

Dosya Ekleri

• E2AC214E-D705-43E3-99C7-398427FD94F3.jpeg
    183,8 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…