Dell S2422HG monitör İncelemesi

Sıkıntı şu ki, ekleme imkanım yok. Ekran kartı zaten biraz zora soktu.
Sizde de öyle mi? Çok ısınıyor ya. Normal gibi gelmedi bana. Laptopun ekranı böyle ısınmıyordu, 144 Hz'di o da.
Benimki yarın gelecek hocam, sizin için dener yazarım tekrar, paranız çıkımıyorsa taksit yapabilirsiniz.

O kadar kötü de değil ya, AA falan açar 100 FPS'de oynarım her oyunu. Sanırım monitörü değiştirmeyeceğim şimdilik. 1000 TL civarı gözden çıkarmak gerekiyor. Daha sonra değiştirirsem daha fazla masraf edeceğim ama yapacak bir şey yok.

Siz bilirsiniz.

Hocam ben de bundan alacaktım. Şimdi ne önerirsiniz? Kafam karıştı.

Bende almıştım bu monitörü ama ghosting yapıyor diye iade etmiştim ve kabul edilmemiş arkadaşlar sebebi tekrar satışa uygun olmamasıymış

Konu hakkında son durumu paylaşayım. Sıfır yeni bir cihaz gönderdiler, Ancak yine aynı sorunlar ile karşılaştım. Özellikle takılı olduğu uzatmaya herhangi bir boş kablo bile taksanız 3-4 saniye görüntü gidiyor. Sorun oluşan parazitlenme kaynaklı olabilir diye. EMI Filtreli priz ve HDMI vs kablolar için parazit önleyici manyetik halkalar aldım sonuç değişmedi. Dell 'e tekrar detaylı videolar attım, aynı gün iade raporu çıkarttılar. Sanırım kronik bir sorun. Şu an gönderdim, yerine HP X24ih IPS monitör aldım.

Aldığınız monitör gelince inceleme yazısı yazar mısınız acaba?

Monitörü kullanmaya başlayalı 2-2.5 saat oldu. Odadan 15 dakikalığına ayrıldım geldiğimde monitör ekranı kapanmıştı. Tüm fişleri sokup taktım eski monitörü takıp driverleri guncelledim fakat düzelmedi. Evde tek yaşıyorum yani benden başka da kimse dokunmadı, neyden kaynaklı olduğunu anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…