Dell S2422HG monitör İncelemesi

3 Aydır günde ortalama 10-12 saat çalışarak kullanıyorum monitörü. Daha hiç bir problem yaşamadım ben, bilemiyorum hocam.

Monitörünüzde Power lambası yanıyor mu? Bu monitör ile evinizde bir kere sorun yaşadınız mı, cihaz defalarca değişse bile aynı sorunları kaçınılmaz yaşıyorsunuz, en azından benim deneyimim bu yönde oldu. Sorun edindiğim tecrübe ile cihaz içerisinde bulunan kompanentlerin çok kısıtlı Voltaj aralığında çalışma esnekliği sunabilmesi kaynaklı olarak kalıcı bir hasar oluşması. Video çekip Dell ile paylaşırsanız yardımcı oluyorlar, Ancak cihaz Dell'in kendi stoklarında olmadığı için çok uzun bir süre yurt dışından gelmesini beklemenizi istiyorlar. Alternatif olarak iade raporu isterseniz rapor ile birlikte satıcı yeni bir cihaz size gönderebilir.

Ben 1350 TL indirim ile bu monitörü aldım dün daha gelmedi. Pişman olmam inşallah.

Ben bu monitörün sipariş verdim ama daha gelmedi hepsi burada üzerinden 1350 TL indirimli şekilde aldım sizce pişman olurmuyum.
Ben bu monitörün sipariş verdim ama daha gelmedi hepsi burada üzerinden 1350 TL indirimli şekilde aldım sizce pişman olurmuyum.
Arkadaşlar daha önce attığım soru gitmedi sandım bunu cevaplamınza gerek yok

Çok yüksekte monitör. Aşağı nasıl indirebilirim?
Arkasında bir tuş var ama ne işe yarıyor bilmiyorum. Yatay düzeyde bir tuş.
@Fian Şampiyonu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…