Dell S2422HG monitör İncelemesi

1350TL ile aldıysan hayatta pişman olmazsın. 144Hz zar zor bulunuyor o fiyatlara.

Kutunun içinden Display Port kablosu çıkıyor mu? Ya da 165 Hz destekleyen HDMI kablosu çıkıyor mu? Yardımcı olursan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun içinden Display Port kablosu çıkıyor mu? Ya da 165 Hz destekleyen HDMI kablosu çıkıyor mu? Yardımcı olursan sevinirim.
İkisi de çıkıyor. Ama 5 6 ölü piksel çıktı bende. Alçalıp yükselebiliyor , eğilebiliyor. Ama değişim isteyeceğim. Ve ekrana elinin tersini koyunca yakıyor.

İkisi de çıkıyor. Ama 5 6 ölü piksel çıktı bende. Alçalıp yükselebiliyor, eğilebiliyor. Ama değişim isteyeceğim. Ve ekrana elinin tersini koyunca yakıyor.

Bu monitör diğer monitörlere kıyasla parlaklığı daha fazla o yüzden ısınması normal ama bir zararı olacağını düşünmüyorum. Zaten ölü pixel garantisi var. Bu fiyata göre çok güzel fiyat performans bana göre.

Hocam monitör iyi de, siyahlar gri. Yanında 17.5 inç asus eski monitör var onda siyah.
Bir sürü ayar yaptım tutturamadım bir türlü. Ölü piksel için değişim isteyeceğim. Yine ölü pikselli yollarlarsa iade ederim.
Acaba değişim için beklediğim süre 14günü geçerse iade hakkım oluyor mu...

Olmaz galiba ya zaten 2 yıl ölü pixel garantisi var kafan rahat olsun uğraşmak istemiyorsan iade edebilirsin tabii monitör VA panel IPS paneldeki renk tonlarını bekleyemezsin tabii ama 1500 TL civarı güzel IPS monitör zor alırsın.

Ölü piksel olmasa kullanılır be. Ama niye ayıplı mal gönderiyorlar ki... Yolda mı hasar oluyor acaba, kontrol mü etmiyorlst anlamadım.

Ölü piksel olmasa kullanılır be. Ama niye ayıplı mal gönderiyorlar ki... Yolda mı hasar oluyor acaba, kontrol mü etmiyorlst anlamadım.

Her monitörde ölü pixel çıkma ihtimali vardır marka satıcı veya fiyat fark etmez önemli olan ölü pixel garantisi olması mesela ASUS TUF Gaming gibi markalar 1.700 olan monitörlerde bile ölü pixel garantisi yok umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bende dün aldım ve içim rahat.

Bende dün aldım ve içim rahat.

Satıcıya söyle değişim yaparlar.

Hocam görüyorum ölü pikseli, dokunuyorum gidiyor. Bende kör olmaya başladım iyice. Rahatsız etmiyor hiç. Böyle kullansam rahatım yani. Sadece siyahlar gri. Renk ayarınız varsa güzel paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…