Dell S2422HG monitör İncelemesi

Ölü pikselin ilerde artma şansı var, leke olup olmadığını kontrol edin eğer ölü pikselse değişim isteyin. Ben renklerin daha canlı, siyahların daha siyah olabilmesi için Radeon yazılımından ince ayar yaptım daha sonra monitörden de ayar yaptım ve şu anki renkler beni çok tatmin ediyor. Siz de Nvidia'nın yazılımından ince ayar yapın daha sonra monitörden ayarları deneyin tekrar.

Hocam dokunuyorum geçiyor. Sonra bakınca yine aynı. Toz mu değil mi karar veremedim.

Ya bence git değiştir ürünü ölü pixel artabilir zaman geçtikçe bende daha yeni aldım renk ile alakalı bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam piksel sıkışması kötü bir şey mi? Sonuçta siyah değil de silik bir nokta var. Dokunuyorum kırmızı oluyor misal. Rengi geliyor.
Renkleri hallettim.

Hocam piksel sıkışması kötü bir şey mi? Sonuçta siyah değil de silik bir nokta var. Dokunuyorum kırmızı oluyor misal. Rengi geliyor.
Renkleri hallettim.
Zamanın varken ürünü değiştir pişman olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ? Testi açıp kafamı monitöre sokmadan göremiyorum o ufacık şeyi ve dokununca da gidiyor
Hayır piksel sıkışması geçebilir. Olması normaldir.
Buradan ekranın olduğu bölgeye ayarlayıp çalıştırırsanız geçme ihtimali var. Eğer geçerse sıkıntısız bir biçimde kullanabilirsiniz. Eğer geçmezse tavsiyem değişim talep etmeniz. Ama arkadaşların dediğine göre ürün Dell'in stoğunda olmadığı için iade talep edip yeni bir sipariş oluşturursanız daha sağlıklı olur kanımca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…