Dell S2422HG monitör İncelemesi

Display port ile 240 alabilir miyim?
Sürüme, çözünürlüğe bağlı olarak değişir.
1080p için tüm DisplayPort sürümleri izin veriyor.
1440p için sadece 1.3 ve 1.4 kullanmanız lazım ve portların da 1.3 veya 1.4 olması gerekiyor.

Başkasının kartından aldığım için iade edip almak uğraştırır. Değişim isteyebilirim direkt. Teşekkürler.
Hocam dokununca geçiyor ilginç değil mi? Ama sonra yenisi çıkıyor sanırım.

G-Sync desteği gelir mi sizce ne diyorsunuz arkadaşlar?

Ben FreeSync ile sorun yaşamadım. Yırtılma olmuştu galiba GTA da, NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync aktifleştirdim düzeldi.
Onun dışında firmadan aldım ben 10 ölü pikselli çıktı iadeye yolladım kabul etmelerini bekliyorum. Değişim yapmıyorlar, Dell yetkili servise yönlendiriyorlar.

Ben değişim yaptım fakat bayağı sıkıntılı bir
süreç oldu benim için. İlk sayfalarda görebilirsiniz deneyimlerimi paylaştım firmayla alakalı.

Ben değişim yaptım fakat bayağı sıkıntılı bir.
Süreç oldu benim için. İlk sayfalarda görebilirsiniz deneyimlerimi paylaştım firmayla alakalı.

Firma mı değiştirdi? Niye değiştirdiniz ve 2.sinde sorun çıktı mı? Değiştirdikten sonra yine sorun gelse 14G'ünü geçtiği için iade edilir mi? Hiç uğraşmayıp iade edip Amazon'dan almak mı mantıkantıklı sizce?

Benim aldığım monitörde bleeding vardı ve bu yüzden değişim istemiştim mağaza çalışanları da değişim yapabileceklerini söyledi fakat ürünü gönderince değişim talebim reddedildi ve ücret iadesi teklifi suunuldu ben de tüketici haklarına bulunduğum şikayetin dökümü ile Şikayetvar'da firmayla ilgili sıkıntılarımı yazınca ertesi sabah beni İstanbul satış sorumlusu aradı ve değişim ürünümü gönderdiklerini şikayetimi kaldırmamı istedi, değişim ürününü soracak olursan eğer herhangi bir sıkıntı çıkmadı sorunsuz şu an.

Ben göndereli 5 gün oldu iade için, arayıp değişim yapar mısınız dedim ve teknik serviste şu anda eğer bir sorun varsa yenisini göndereceklerini söylediler. Ve yenisi geldikten sonra 14 günlük iade sürecim başlıyormuş doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…