Dell S2422HG monitör İncelemesi

Monitör güzel ve kaliteli ilk başta dış kasası korkutsada dandik değil. Malzeme kalitesi orta ve üstü. İlk açtığınızda biraz gözünüzü yoruyor ayarlardan kendi göz rahatlığınıza göre ayarlarsanız çok rahat edersiniz. Ayaklarında yukarı aşağı hareket etme özelliği olması bir artı. Kurulumu çok basit kolayca ekran ayarları da yapılabiliyor. Renkleri biraz soluk kalsada bir süre sonra alışıyorsunuz (belki ben tam ayarlayamamış olabilirim). Genel olarak görüşüm iyi kullanışlı ve kaliteli. Bence tek kötü yanı enerji sınıfı (F) olması.

Teknik servise giden monitörüm sorunsuz bulunmuş ama ben ghostingden cs bile oynayamadim ekranı sağa sola çevirince ekran bulamaç oluyordu ghosting yok diyenler neye göre demiş anlayamadım

Teknik servise giden monitörüm sorunsuz bulunmuş ama ben ghostingden cs bile oynayamadim ekranı sağa sola çevirince ekran bulamaç oluyordu ghosting yok diyenler neye göre demiş anlayamadım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kullandığım monitörde neredeyse ghosting yok. Superfast ayarına alıp kontrastı 70'e çeker misiniz?

Ghosting testi sabit tutarak yapılmıyor. Aynı zamanda kamerayı yavaşça sağa kaydırmanız gerekiyor.

Kontrasti 70e çek denilmişti zaten denedim azalıyor ama o kadar fark yok

Ghosting testi sabit tutarak yapılmıyor. Aynı zamanda kamerayı yavaşça sağa kaydırmanız gerekiyor.
Ben de biliyorum öyle olmadığını? Sonuç aynı çıkıyor. Zaten ağır çekimde kaydedilmiş video. Derdinizi anlamadım lakin alın size bir ufoyu takip ettiğim video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende fazlaydı ghosting o yüzden dedim.

Üründen uzun kullanımda memnun musunuz, yarın sipariş vermeyi düşünüyorum da. Valorant oynamak için alıyorum aynı zamanda çok fazla dizi ve film izlerim (panel önemli).
Son olarak değişim yapmak zorunda kalan arkadaşlar olmuş bu durum gözümü korkuttu açıkçası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…